<<  >>

New Event Opera Heroes

Théâtre National Brusselvrijdag 26 mei 201720:00

Info:

Opera Heroes, vroeger bekend als Opera Warriors, is een meesterlijk spektakel van Chinese dans, ongezien op Europese bodem. Meer dan 50 sterdansers van het Huajin Dance Drama Ensemble van de Shanxi Academy of Arts zullen in Mei 2017 het publiek in Brussel, Genève en Frankfurt trakteren op een voorstelling vol elementen uit de Peking-opera, krijgskunsten, acrobatie, traditionele Chinese en moderne dans. Geniet van deze fascinerende mix van traditionele Chinese cultuur en moderne culturele stromingen.

Opera Heroes combineert de grote acrobatische en culturele tradities van China met de intensiteit en het melodrama van westerse topmusicals als Les Misérables en Cats”, zo stelt Zhang Yu, bestuurslid en voorzitter van de China Arts and Entertainment Group, die het ensemble naar alle hoeken van de wereld stuurt om de Chinese cultuur in de kijker te plaatsen.

Deze productie vol emotie en extravagantie kan bogen op een nauwgezette mise-en-scène en meer dan 300 indrukwekkende kostuums. De show werd dan ook uitgewerkt door een team van ervaren professionals:
Choreograaf Xing Shimiao, sinds jaar en dag directeur van het CCTV Spring Festival, de beroemde tv-uitzending voor het Chinese Nieuwjaar; de auteur Pik Wah Li, wiens scenario voor Farewell my Concubine de Gouden Palm in Cannes won en de beroemde lichtontwerper Sha Xiaolan, die onder meer instond voor de lichtshow van de openings- en slotceremonie van de Olympische Spelen in Peking. De muziek werd geschreven door de beroemde Chinese componist Fang Ming.

De beste acteurs van het Huajin Dance Drama Ensemble nemen het publiek mee op een fantastische reis door een wereld vol passie en fysieke perfectie.

Tickets & Info

De tickets zijn vanaf heden beschikbaar via gracialive.be,  ticketmaster.be of op de 070 25 20 20 (0,30 € / Min)


Tickets: www.gracialive.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

<<  >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news