Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
>>

New Event XINK

Lotto Arena Merksemvrijdag 29 maart 202420:00

Info:

Of de vier uitverkochte shows van XINK in de Ancienne Belgique een succes waren? Dat is een understatement. Het uitroepteken mag dan wel uit hun naam verdwenen zijn, we kunnen er gerust een terugplaatsen achter ‘Wat een comeback!’. De Antwerpse band is intussen klaar voor het grotere werk en kondigt een eerste arenashow aan. Afspraak op vrijdag 29 maart in de Lotto Arena.
 
Even een sprong terug in de tijd. In 2003 vertegenwoordigen de Kempische broederduo‘s ons land op de eerste editie van het Junior Eurovisiesongfestival in Kopenhagen. X!NK eindigt op een zesde plaats, maar gaat vol ambitie verder. In de twee jaren die volgen kleuren nummers als “De Vriendschapsband” , “Laat Me Vrij” en “Denk Aan Mij” de jeugd van zowat iedere millennial.

In 2009 beslissen Jonas, Niels, Thomas en Philip elk hun eigen weg te gaan. Op uitzondering van bassist Philip Valkiers blijven ze wel muzikaal actief en doen ze waardevolle ervaringen op, zowel live als in de studio, bij verschillende Belgische acts. En plots in 2022 is daar dan XINK, zonder uitroepteken maar wel met dezelfde bandleden van weleer. Een terugkeer die niemand zag aankomen, ter gelegenheid van de 20ste verjaardag van “De Vriendschapsband“. Hun comeback wordt bezegeld met hitsingle “Misschien” en vier in een mum van tijd uitverkochte AB-concerten. Het is duidelijk dat we nog lang niet het laatste gezien hebben van de broers Meukens-Valkeniers!


Tickets: www.livenation.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

>>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter