<<  >>

New Event Lisa Stansfield

De Roma Borgerhoutwoensdag 25 april 201820:00

Info:

Dit voorjaar halen we twee van de grootste stemmen uit de laatste 30 jaar popmuziek naar De Roma. Op 6 februari 2018 halen we Spandau Ballet-stem Tony Hadley naar De Roma, op 25 april staat Lisa Stansfield op ons podium. Tickets voor beide concerten zijn te koop vanaf vrijdag 20 oktober om 10u via www.deroma.be, 03 600 16 60 en Fnac.

Wie kent Spandau Ballet niet? Als pioniers van all things eighties hadden ze in de jaren ’80 een reeks grandioze hits met nummers als Gold, Only When You Leave, Lifeline, Through The Barricades en natuurlijk de wereldwijde nummer 1-hit TrueTony Hadley was in die periode altijd de frontman van Spandau Ballet, maar naast zijn succes met de band ken je hem ongetwijfeld van zijn bijdrage aan Band Aid’s Do They Know It’s Christmas Time, het Live Aid concert in 1985 en het Nelson Mandela Concert in 1988. In 1990 hield Spandau Ballet er na 12 succesvolle jaren mee op, maar Tony Hadley ging solo door en staat ondertussen bekend als een van de grootste stemmen in de popmuziek van de 20ste eeuw. Sinds begin jaren ’90 bracht hij vijf soloplaten, een swingalbum en een kerstplaat uit en in april 2018 volgt eindelijk een zesde soloalbum. Voor het zover is trekt Tony op tour met Tonight Belongs To Us: een heerlijke show met nieuwe nummers én alle klassiekers die we zo goed kennen. Dat wordt ongetwijfeld een fantastische trip down memory lane!

Lisa Stansfield draait al een hele poos mee in de muziekwereld. Haar eerste single verscheen op haar 15de, en de jonge Lisa werd meteen opgepikt door een professioneel platenlabel dat haar op het pad naar succes zette. Grote doorbraak kwam er met de Coldcut-single People Hold On (1989). Lisa was bij de opname toevallig in de studio en zong een take in die de band én de producers volledig wegblies. Het nummer werd een gigantische radiohit, en na dat succes besloot Lisa Stansfield onder eigen naam verder te gaan. Nog datzelfde jaar verscheen met  This Is The Right Time de eerste echte Lisa Stansfield-single, meteen een Top 20-hit in de UK. Enkele maanden later was het met All Around The World dan echt goed raak: wereldwijde nummer 1-noteringen in pop- én R&B-lijsten, wereldwijd succes én een prachtig visitekaartje voor haar solodebuut Affection, dat meer dan 5 miljoen exemplaren zou verkopen. Haar succes zette zich onverminderd door met opvolgers als Real Love (1991), Lisa Stansfield (1997) en Seven (2014), uitverkochte wereldtournees én een succesvolle acteercarrière. We kijken al uit naar haar passage in De Roma!


Tickets: www.deroma.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

<<  >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news