Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<  >>

New Event Camille Magie

Sportpaleis Merksemzaterdag 4 mei 202414:00

Info:

De ticketverkoop start maandag 8 mei om 10 uur.

Met een mysterieuze video op haar Instagram liet Camille weten groot nieuws te hebben, en dat grote nieuws kan je gerust letterlijk nemen: de populaire zangeres maakte namelijk bekend dat ze op zaterdag 4 mei 2024 met haar grootste show ooit in het Sportpaleis staat!

Vorig jaar stond ze maar liefst 5 keer in een uitverkochte Lotto Arena, dit jaar trekt ze met haar SOS Tour - waaronder ook 25 uitverkochte shows - doorheen Vlaanderen en in 2024 gaat ze nog een stap verder, want dan zal ze voor het eerst in het Sportpaleis staan met haar grootste show tot nu toe, genaamd ‘Magie‘.

Zoals de showtitel al doet vermoeden, kunnen fans zicht verwachten aan een magische show die ze nog nooit eerder gezien hebben. Van een ongeziene productie die haar Lotto-shows zal overtreffen en adembenemende outfits tot verbluffende choreografieën én natuurlijk nieuwe muziek. Want tussen haar huidige SOS-shows, de opnames van haar eigen telenovelle en het ontwerpen van haar eigen kledinglijn met JBC door, is de Vlaamse popster intussen ook volop bezig aan haar nieuwe album.

Op deze nieuwe muziek is het nog even in volle spanning wachten, maar één ding is alvast zeker: op zaterdag 4 mei 2024 om zal Camille zorgen voor een show die jong én oud betoverd zal achterlaten!


Tickets: www.teleticketservice.com


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

<<  >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter