<<    >>

Recensie Paw Patrol Live! De Grote Race ★★★1/2

desc

zaterdag 31 augustus 2019 Stadsschouwburg AntwerpenBert Hertogs

Paw Patrol is de meest populaire tv reeks op Nick jr. in de Benelux. Dat vertaalt zich ook in de interesse van kleuters die met zijn allen al een tijdje naar Kinepolis trekken wanneer er nieuwe afleveringen op het grote scherm voor het eerst te zien zijn. Dat Paw Patrol Live! De Grote Race drie keer de Stadsschouwburg van Antwerpen laat vollopen met kleuters en hun ouders – een tot de nok gevulde Stadsschouwburg is nog steeds eerder uitzondering dan regel - na een uitgebreide tour die eerder halt hield in Hasselt en Gent hoeft dan ook niet te verbazen. In Nederland en Vlaanderen samen gingen zo’n 100.000 bezoekers naar deze voorstelling kijken. Een waanzinnig snel tempo houdt de show aan, in die zin dat het wat wennen is voor ons - Studio 100 doet het immers allemaal véél trager in hun kindervoorstellingen - om deze Nederlandse productie die een en al de Amerikaanse spirit uitademt, te volgen in het begin. Gelukkig zit er zo nu en dan wat herhaling in zodat ook de volwassenen nog kunnen volgen.

Recensie: Paw Patrol Live! De Grote Race ★★★1/2

Recensie De Patrick ★★★1/2

desc

woensdag 28 augustus 2019 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

De existentiële dramafilm/tragikomedie De Patrick filmde regisseur Tim Mielants in de zomer van 2018 in de Belgische Ardennen. Voor de hoofdrol kwam Kevin Janssens 17 kilo bij, vooral door gesmolten ijs te verorberen. Stemmingswisselingen kreeg ie daar gratis bij. Naast hem zijn onder andere Ariane Van Vliet (als Liliane), Tine Van den Wyngaert (als Sabrina) en Janne Desmet (Josée) poedelnaakt te zien in deze film die zich afspeelt op een nudistencamping terwijl Mielants vooral het aseksuele van het naakte en imperfecte lichaam toont, wat niet wil zeggen dat er geen seksscènes in de film zitten.

Recensie: De Patrick ★★★1/2

Recensie De Romeo’s ★★★★1/2

desc

zondag 25 augustus 2019 Stadscentrum MechelenBert Hertogs

Totaal los. Zo gingen de Romeo’s tijdens hun vuurdoop op Maanrock. Voor de allereerste keer in hun zestienjarige carrière als trio mochten Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi de Grote Markt in Mechelen in lichterlaaie zetten. Dertig graden en een brandende zon of niet, dat hield de fans niet tegen om eens goed te feesten. Eerder zagen we dat Mechelaars op Maanrock weten wat feesten is, denken we maar aan de passages van The Magical Flying Thunderbirds aan het grootste gratis stadsfestival in Vlaanderen. ‘Het wordt een topfeest!’ beloofden de Romeo’s en ze hielden woord. Al vanaf de eerste seconde had de ambiancegroep het publiek in hun zak. Meezwaaien? Check. Het publiek ‘Hey Hey. Hoo Hoo.’ laten scanderen alsof ze op Tomorrowland stonden? Check.

Recensie: De Romeo’s ★★★★1/2

Recensie Sons ★★★★

desc

zaterdag 24 augustus 2019 Stadscentrum MechelenBert Hertogs

Door onze collega’s wordt de onversneden rechttoe rechtaan-rock zoals die te horen is in het geweldige ‘Ricochet’ van Sons soms verkeerdelijk beschreven als ‘simpele gitaarlijnen’ en ‘rock muziek die niet al te moeilijk is’. Na hun openbare repetitie op het marginaal studentikoos zuipfestijn in Kiewit dat tijdens haar 34e editie het vendelzwaaien ontdekte, waren de vier uit Melsele klaar voor het échte werk op het belangrijkste en gezelligste gratis stadsmuziekfestival dat de Antwerpse provincie rijk is: Maanrock. De maan was dan nog wel niet zichtbaar van de partij tijdens hun optreden, de rock des te meer. Band én publiek hadden er zin in. Topoptreden.

Recensie: Sons ★★★★

Recensie The Illusionists ★★★1/2

desc

vrijdag 23 augustus 2019 Shaftesbury Theatre LondenBert Hertogs

Nog tot 1 september 2019 staat The Illusionists Direct from Broadway, wellicht het populairste spektakel wereldwijd dat rond magie draait 12 keer per week in het Shaftesbury Theatre in Londen. Deze productie brengt maar liefst 7 magiërs op het podium, elk met hun specifieke specialiteit. Adam Trent is The Futurist en gaat in dialoog met de visuals die geprojecteerd worden op een ledscherm. Hij mag ook spelen met een gloeilamp. Die plots laten verdwijnen in zijn papieren zak, daarna de zak rond de gloeilamp die brandt vanop afstand krijgen en tenslotte het papieren zakje in de lamp krijgen via zijn teleportatie-machine die hij als kind al maakte.

Recensie: The Illusionists ★★★1/2

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter