<<    >>

Veel Belgen op Balaton Sound 2019

desc

Zoals elk jaar kan je heel wat Belgen achter de draaitafels vinden van Balaton Sound. Dit jaar is het niet anders. Een overzicht.

Veel Belgen op Balaton Sound 2019

Overname Sportpaleisgroup door Live Nation : Concertnews.be bezorgd

desc

Bert Hertogs

De nv Antwerps Sportpaleis komt in handen van de Amerikaanse concertpromotor Live Nation. Dat nieuws bevestigt woordvoerster Nele Bigaré van Live Nation Belgium aan Belga. Live Nation verwerft zo in een klap de exploitatie van zalen als Capitole Gent, Ethias Theater Hasselt, Expo Hasselt, Ethias Arena Hasselt, Stadsschouwburg Antwerpen, Lotto Arena Antwerpen, Vorst Nationaal in Brussel en Sportpaleis Antwerpen. Tele Ticket Service en PSE Belgium (organisator van o.a. Night of the Proms, Clouseau in het Sportpaleis, Bart Peeters in de Lotto Arena, het Schlagerfestival, …) maken geen deel uit van de deal.

Overname Sportpaleisgroup door Live Nation : Concertnews.be bezorgd

#LikeMe gaat verder en Concertnews.be ook

desc

Concertnews.be

Het nieuws dat Concertnews.be afgelopen zondag geen artikel wou schrijven over #LikeMe in Concert in de Lotto Arena heeft heftige reacties teweeggebracht bij onze lezers en fans van #LikeMe. Wij hebben alle begrip voor de emoties - met onbegrip en woede als meest voorkomende - die ons bericht heeft opgeroepen. Soms waren die fel overtrokken. Neen, wij hebben niets tegen #LikeMe, nooit gehad overigens. We gaven de serie een compliment via Twitter, organiseerden een wedstrijd waarbij je de 2CD kon winnen, fotografeerden de cast op de première van Spamalot, …

#LikeMe gaat verder en Concertnews.be ook

Waarom Ketnet een probleem heeft met #LikeMe

desc

Bert Hertogs

De bedenker en choreograaf van de populaire Ketnetreeks #Likeme zit in de cel. De onderzoeksrechter heeft hem dinsdag aangehouden. Hij wordt verdacht van verkrachting ten aanzien van minder- en meerderjarigen, aanranding van de eerbaarheid en aanzetten tot ontucht.

Waarom Ketnet een probleem heeft met #LikeMe

Waarom Balaton Sound een uitstekend alternatief voor Tomorrowland is

desc

Volg de kudde (eens) niet

Tomorrowland surft al jaren op een hype. De place to be voor EDM-liefhebbers luidt het. Gevolg: het festival geraakt al jaren in no time uitverkocht op het moment dat er slechts een handvol namen in de line up bekend zijn. Bij hypes zie je mensen kuddegedrag vertonen. Wanneer er een positieve vibe over iets heerst, is er veel mond-aan-mondreclame. Dat kan zo ver gaan dat er op den duur bijna blindelings tickets gekocht worden. De emoties winnen het op dat moment van logisch redeneren. Er vooral bij willen zijn primeert boven wat het festival inhoudelijk te bieden heeft.

Balaton Sound wint al jaren aan populariteit bij Nederlanders en Belgen. Vanuit Gent Sint-Pieters en Brussel-Zuid met de trein naar het festival reizen dankzij de Balaton Sound Express: het kan. Op die manier reis je nog eens ecologisch verantwoord ook.  

Waarom Balaton Sound een uitstekend alternatief voor Tomorrowland is

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter