<<    >>

Waarom K3 interviewen frustrerend is

desc

Bert Hertogs

Het is er dan toch nog van gekomen. Nu Hanne, Klaasje en Marthe meer dan 1 jaar K3 zijn, hebben we de drie kunnen strikken voor een interview voor én na het Gala van de Gouden K’s. De audio interviews afnemen, was frustrerend. Zowel voor de interviewer – met ruim veertien jaar ervaring op de teller – als de geïnterviewden.

Waarom K3 interviewen frustrerend is

K3 en eerste dag Rock Werchter in wereldwijde charts 2016

desc

Bert Hertogs

K3 in top 100 wereldwijde verkoop concerttickets.
Eerste dag Rock Werchter in top 20 omzetcijfers van festivals

Met 273.925 verkochte concerttickets in 2016 staat K3 op #92 in de Year End Worldwide Ticket Sales Top 100 Tour van Pollstar
#1: 2,676,425 Coldplay
#2: 2,286,549 Bruce Springsteen & The E Street Band
#3: 2,237,542 Beyoncé
#4: 2,223,908 Disney On Ice
#5: 1,761,642 Justin Bieber

K3 deed o.a. beter dan Dynamo, Mariah Carey en Pitbull.

Dat tonen de cijfers van Pollstar, het Amerikaanse vakblad voor de concertsector die deze industrie wereldwijd in kaart brengt.

K3 en eerste dag Rock Werchter in wereldwijde charts 2016

Stijgers en dalers na bewogen Belgisch concertjaar 2016

desc

Bert Hertogs

De Belgische concertsector heeft er een bewogen jaar op zitten. Dat tonen de cijfers van Pollstar, het Amerikaanse vakblad voor de concertsector die deze industrie wereldwijd in kaart brengt. 2016 gaat de geschiedenis in als het jaar van de aanslagen in Zaventem en Brussel, annulaties van optredens en verhoogde veiligheidsmaatregelen. Dat laat zich wonderwel niét overal voelen in de cijfers. 

Stijgers en dalers na bewogen Belgisch concertjaar 2016

Requiem voor Night of the Proms

desc

Bert Hertogs

Met de toevoeging van Laura Tesoro aan de affiche van Night of the Proms in Antwerpen en Hasselt is de affiche nu compleet. Laura Tesoro, u leest het goed, een debutante. Een artieste die zowel VTM- als VRT-kijkers, straight als holebimuziekfans naar de arena’s straks moet halen. Staan nog op de affiche: The Subs, Chaka Khan, Natasha Bedingfield, Tom Chaplin (de frontman van Keane) en Gabriel Rios. Drie Belgische acts dus, en op Chaplin misschien na wegen ze allemaal wel erg licht door in het licht van de internationale muziekgeschiedenis.

Requiem voor Night of the Proms

Twee weekends Tomorrowland cruciaal voor voortbestaan

desc

Bert Hertogs

Tomorrowland wil vanaf 2017 elk jaar twee weekends organiseren in Boom. Wat helaas onderbelicht wordt in verschillende media is dat dit noodzakelijk is voor het voortbestaan van het festival zoals we het kennen en het zich al jaren positioneert. Immers, de artiestengages zijn de afgelopen jaren dermate door het plafond gegaan dat nog weinig organisatoren een rits topnamen kan presenteren. Concertnews.be wijst er fijntjes op dat onder andere Hardwell, Avicii, Calvin Harris en Kygo op de affiche ontbraken dit jaar wat een evenement dat zich graag het ‘beste dance festival’ laat noemen gewoon onwaardig is. Dat Tomorrowland dit jaar twee dagen na elkaar Dimitri Vegas and Like Mike liet opdraven, bleek eerder op bloedarmoede te wijzen dan wel een artistieke meesterzet.

Twee weekends Tomorrowland cruciaal voor voortbestaan

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news