<<    >>

Interview Mattic en Dosschy

desc

Bert Hertogs

De dj’s die het meest aan de draaitafel stonden op Balaton Sound Festival? Dat moeten de Belgen Dosschy en Mattic geweest zijn. De jonge gasten draaiden van en naar het festival op de Balaton Sound Express, bezorgden de camping de nodige beats, bereikten in no time een ongeziene sfeer op de Belgian boat party en tekenden zo voor een eerste hoogtepunt nog voor het festival officieel van start moest gaan. Op zaterdag 6 juli trokken ze dan ook erg veel volk naar de Belgian Stage waar ze in de namiddag onder een loden hitte de jongeren moeiteloos aan het dansen en meezingen kregen. Het Balatonmeer maakte onder andere kennis met de Romeo’s, met Spring, en ook jeugdnostalgie zoals ‘Breaking Free’ uit High School Musical mocht niet ontbreken.

Interview Mattic en Dosschy

Interview Curtis Alto

desc

Bert Hertogs

Optredens op bijzondere locaties zoals het Rubenshuis, een voormalige koeltoren, of op de top van Alpe d’Huez, … Het minste wat je kan zeggen, is dat het Curtis Alto voor de wind gaat. Ook dit jaar staat het duo Mathias Roelandt en David Roelandt op Balaton Sound Festival. Op Tomorrowland werden ze dit jaar gevraagd op het podium van Martin Solveig & Friends. En in augustus treden ze op Pukkelpop op. 

Interview Curtis Alto

Interview Jay Pryor

desc

Bert Hertogs

24 is ie nog maar, de Ierse dj en producer Jay Pryor die ondertussen een three of a kind scoorde door singles van Louis Tomlinson, Zayn én  Niall Horan, allemaal voormalige leden van One Direction te mogen remixen. Dat én zijn eigen werk geraakte op de radar van grote namen als Tiësto, Martin Garrix, The Chainsmokers en Don Diablo wat ook Balaton Sound Festival niet ontgaan is.

Interview Jay Pryor

Interview Kid Noize

desc

Bert Hertogs

Wat doe je om 3 uur ’s nachts op Balaton Sound Festival in de backstage van de Dreher Arena? Een diepzinnig interview houden, dat de filosofische kaart bij momenten trekt, en ook stilstaat bij de zelfmoord van Avicii en Keith Flint van The Prodigy. Voor die laatste band verzorgde Kid Noize ooit het voorprogramma.

Interview Kid Noize

Interview Jauz

desc

Bert Hertogs

Jauz (uitspreken als ‘Jaws’, de film met de haaien, jawel.) mocht het opening slot van de Main Stage op de tweede dag van Balaton Sound festival voor zijn rekening nemen. In het publiek zagen we ook een paar opblaasbare haaien opduiken waarmee ‘s middags nog op het Balatonmeer rondgedobberd werd. Netsky nodigde hem dit jaar uit op Tomorrowland voor het Netsky & Friends-podium. En op Pukkelpop neemt ie straks een middernachtslot voor zijn rekening.

Interview Jauz

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter