<<    >>

Recensie Burden ★★

desc

donderdag 30 juli 2020 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Drie keer keken we op onze klok tijdens het 117 minuten durende Burden van Andrew Heckler. Dat is minstens twee keer te veel en toont aan dat het vertelritme van de dramafilm voor zestienplussers te traag is en de spanningsboog te slap. Jammer is dat vooral omdat het thema racisme recent opnieuw onder de aandacht kwam in de VS via Black Lives Matter en het ook een betere prent verdient.

Recensie: Burden ★★

Recensie Dimitri Vegas and Like Mike | Tomorrowland 2020 ★★

desc

zaterdag 25 juli 2020 PapilionemBert Hertogs

Wat zijn ze lui geworden Dimitri Vegas and Like Mike. Zowat hun ganse set op Tomorrowland 2020 brachten ze covers. Zo kregen we bijvoorbeeld Livin’ on a prayer van Bon Jovi, So What van P!nk, Say my name van Destiny’s Child, Because the night van Patti Smith Group, The Final Countdown van Europe in de mix met I love it van Icona Pop feat. Charli XCX, Kim Wildes Cambodia (te horen in Beast (All as one)), Queens Bohemian Rhapsody in de mix met We will rock you en daarna met We are the champions, Infinity van Guru Josh en Happy together van The Turtles tijdens dat halfuurtje te horen.

Recensie: Dimitri Vegas and Like Mike | Tomorrowland 2020 ★★

Recensie Greenland ★★1/2

desc

woensdag 29 juli 2020 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Een langdradige rampenfilm die niets toevoegt aan het genre. Dat is Greenland dat Chris Sparling schreef en Ric Roman Waugh regisseerde. Net zoals in de tijd van de dinosaurussen, stevent er een komeet op de aarde af.  75 Procent van de fauna en flora zal het niet overleven. De overheid selecteerde burgers uit die een bericht op hun smartphone en digitale tv ontvangen dat ze zich klaar moeten houden voor verdere instructies. Ze krijgen een QR code verzonden waarmee ze zich en hun gezin moeten aanbieden aan een luchtmachtbasis van het leger. Van daaruit zullen er vluchten vertrekken naar bunkers in Groenland.

Recensie: Greenland ★★1/2

Recensie Crash ★★★★★

desc

dinsdag 28 juli 2020 Cinema Cartoon sBert Hertogs

Crash, de psychologische dramafilm met thrillereigenschappen van de Canadese regisseur David Cronenberg uit 1995 is opnieuw in de zalen te zien in een gerestaureerde 4K versie. Belangrijk: hij mag niet verward worden met de prent van Paul Haggis uit 2005 met o.a. Sandra Bullock, Brendan Fraser en Matt Dillon die drie Oscars won, die van beste film, beste scenario en beste montage. Cronenbergs Crash won de speciale juryprijs in Cannes in 1996. Agressie en seksualiteit (de film voelt aan als onrechtstreeks SM in de kijker zetten), eros en thanatos, lust om te leven en te sterven, komen samen in deze film waarin we onder andere James Spader, Deborah Unger, Holly Hunter, Elias Koteas en Rosanna Arquette aan het werk zien.

Recensie: Crash ★★★★★

Recensie Tiësto & David Guetta | Tomorrowland 2020 ★★★★

desc

zondag 26 juli 2020 PapilionemBert Hertogs

De lijst DJ Mag Top 100 dj’s plaatst Tiësto op de achtste plaats. Dat is minstens 10 plaatsen te laag naar onze mening. Maar bon, die lijst is vooral een populariteitspoll waar je als artiest in eerste instantie je marketingleger op moet afsturen om je fans te laten stemmen. Het heeft dus weinig om niet te zeggen niets te maken met de dj kwaliteiten van de artiest in kwestie, laat staan met de appreciatie ervan door het brede publiek. Zeker, vorig jaar deliverde Tiësto niet op Balaton Sound Festival. Maar dit jaar stond de Nederlander er wel op de eerste editie van het digitale festival Tomorrowland. En hoe!

Recensie: Tiësto & David Guetta | Tomorrowland 2020 ★★★★

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter