Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
>>

Recensie Monkey Man ★★★★

desc

maandag 8 april 2024 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Een geweldige actiethriller is Monkey Man naar een verhaal van Dev Patel die tevens de hoofdrol voor zijn rekening nam én een puik regiedebuut neerzet. Patel ken je wellicht nog van Slumdog Millionaire uit 2008. Daarin speelde hij de hoofdrol toen ie nog een kind was.

Recensie: Monkey Man ★★★★

Recensie Drive-away dolls ★★1/2

desc

woensdag 3 april 2024 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Een flauwe komische roadmovie. Dat is Drive-away dolls die Ethan Coen regisseerde. In die mate dat enkele de subplot, over lesbisch zijn, nog iet of wat je weet te prikkelen zodat je toch nog min of meer geboeid blijft kijken.

Recensie: Drive-away dolls ★★1/2

Recensie Dream scenario ★★★★1/2

desc

dinsdag 2 april 2024 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Een Antwerpse theaterdirecteur wordt op non-actief gezet na de publicatie van een tekst die feiten en fictie met elkaar mengt. Dat nieuws belandde vandaag in onze mailbox. Het lijkt wel alsof de werkelijkheid het scenario van Dream scenario, dat Kristoffer Borgli schreef en regisseerde inhaalde. Met dat verschil, dat Dream scenario een zwarte komedie is die niet mals is voor de cancelcultuur.

Recensie: Dream scenario ★★★★1/2

Recensie Godzilla x Kong: The New Empire ★★★★

desc

maandag 1 april 2024 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Wat een heftige film is Godzilla x Kong: The New Empire! Mijn buur in de 4DX-zaal vroeg zich in het begin van de film af of een 4DX-ervaring niet met veiligheidsgordels is. Nee hoor. Maar het ging er tijdens deze voorstelling wel erg stevig aan toe.

Recensie: Godzilla x Kong: The New Empire ★★★★

Recensie Ghostbusters frozen empire ★★★

desc

vrijdag 29 maart 2024 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Een 6,2 geven de bezoekers van Kinepolis aan Ghostbusters frozen empire. Dat is een voldoening en dus geen onderscheiding. Ook nu kunnen we ons perfect vinden in wat cinemabezoekers er zelf van vinden. Deze Ghostbusters neemt namelijk te veel tijd (zo’n 80 minuten) om uiteindelijk tot dé confrontatie te komen tussen de helse God Garraka (neergezet door poppenspeler Ian Whyte) die via telepathie impact heeft op het gedrag van andere geesten maar vooral ook in geen tijd het kan laten vriezen, zelfs in volle zomer. Wie angst voor hem heeft, vriest dood. Het laatste wat je dan ziet, is je eigen tranen bevriezen.

Recensie: Ghostbusters frozen empire ★★★

>>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter