Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
>>

Recensie Emilia Perez ★★★★★

desc

woensdag 28 augustus 2024 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Voor het eerst won een transpersoon in Cannes dit jaar de prijs voor beste actrice voor haar vertolking van Emilia Perez. Geheel terecht is dat Karla Sofía Gascón die met haar collega’s Adriana Paz, Selena Gomez en Zoe Saldaña uit deze fe-no-me-na-le prent mag delen. De Frans-Mexicaanse film die Jacques Audiard regisseerde won ook de juryprijs en daarnaast werden Clément Ducol en Camille bekroond voor de soundtrack die ze schreven voor deze film die wat ons betreft als een van de meest verrassende en intrigerende films van dit jaar beschouwd mag worden. Voor de choreo’s tekende overigens niemand minder dan de Frans-Belgische choreograaf Damien Jalet.

Recensie: Emilia Perez ★★★★★

Recensie Deadpool and Wolverine ★★★1/2

desc

dinsdag 30 juli 2024 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Dolletjes, dat is de superheldenfilm Deadpool and Wolverine waarin we het duo uit de X Men franchise de wereld van Marvel zien betreden. Vanaf het begin van de prent waarin we Deadpool Wolverine zien opgraven omdat ie niet kan geloven dat ie dood zou zijn, trekt de film al de metakaart. Door Deadpool de intro van Marvel te laten meezingen bijvoorbeeld. Maar ook om in de eerste actiescène van de film nog wat choreografie te steken ook op de tonen van ’Bye Bye Bye’ van *NSYNC. Hilarisch.

Recensie: Deadpool and Wolverine ★★★1/2

Recensie Twisters ★★★1/2

desc

dinsdag 16 juli 2024 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

‘Is iedereen ok?’ Het is een quote uit de standalone sequel Twisters op Twister dat alweer dateert van 1996 maar ook helemaal van toepassing is op het publiek in de 4DX-zaal van Kinepolis. Want jawel: het gaat er heftig aan toe in de openingsscène van deze romantische rampenfilm. De stoeltjes mogen stevig te keer gaan en ook de wind- en watereffecten doen hun ding zodat je in geen tijd het gevoel krijgt midden in een tornado te zitten.

Recensie: Twisters ★★★1/2

Recensie A quiet place Day one ★★★

desc

woensdag 3 juli 2024 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Met A quiet place part one heeft de apocalyptische horrorfilmserie nu zijn prequel. Met andere woorden: de kijkers komen te weten hoe het allemaal begonnen is toen er meteorieten op aarde crashten en daarbij ook meteen buitenaardse wezens onze planeet onveilig begonnen maken. Het is ondertussen de derde prent na A quiet place dat zes jaar geleden nog bijzonder verrassend werkte omdat stilte erin centraal stond. Dat is nu nog steeds het geval, want de buitenaardse wezens slaan pas toe wanneer er iemand geluid maakt. Hoe je stil moeten zijn, kan omzeilen als mens? Door bijvoorbeeld in een fontein te gaan staan omdat het water luidruchtiger is dan jou, of door te schreeuwen wanneer de donder jouw noodkreet overstemt. De mogelijkheden zijn er dus wel, maar beperkt. Op dat vlak ontdekken we niks nieuws. Toch zal er nog een vierde prent volgen die het einde zou moeten betekenen van de reeks en wellicht volgend jaar zal uitkomen in de cinema.

Recensie: A quiet place Day one ★★★

Recensie Despicable Me 4 ★★★

desc

dinsdag 25 juni 2024 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Er komt wat sleet te zitten op de Despicable Me-formule als je het ons vraagt nadat we Despicable Me 4 in de cinema zagen. Zeker, hij is best genietbaar, maar hij komt o zo traag op dreef. Eigenlijk pas in de slotminuten, een stuk voorbij de pauze die Kinepolis inlast, wordt het geweldig. Vooral die achtervolgingsscène in de supermarkt wanneer een boze vrouw achter Gru’s vrouw aanzit, is hilarisch.

Recensie: Despicable Me 4 ★★★

>>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter