× UPDATE | Concertnews.be brengt minstens tot en met 19 april 2020 geen nieuwe recensies zo lang de clubs, concertzalen, schouwburgen, theaterzalen en bioscopen gesloten zijn als voorzorgsmaatregel om de verdere verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan. Wél brengen we onder het tabblad 'News' (opgelet: dus niet via de navigatie) updates over nieuwe en verplaatste evenementen, ook voor seizoen 20/21.
We danken u voor uw begrip. Take care.
Meer info over het coronavirus COVID-19 vindt u op de website van de FOD Volksgezondheid.
<<    >>

Interview Jay Pryor

desc

Bert Hertogs

24 is ie nog maar, de Ierse dj en producer Jay Pryor die ondertussen een three of a kind scoorde door singles van Louis Tomlinson, Zayn én  Niall Horan, allemaal voormalige leden van One Direction te mogen remixen. Dat én zijn eigen werk geraakte op de radar van grote namen als Tiësto, Martin Garrix, The Chainsmokers en Don Diablo wat ook Balaton Sound Festival niet ontgaan is.

Interview Jay Pryor

Interview Kid Noize

desc

Bert Hertogs

Wat doe je om 3 uur ’s nachts op Balaton Sound Festival in de backstage van de Dreher Arena? Een diepzinnig interview houden, dat de filosofische kaart bij momenten trekt, en ook stilstaat bij de zelfmoord van Avicii en Keith Flint van The Prodigy. Voor die laatste band verzorgde Kid Noize ooit het voorprogramma.

Interview Kid Noize

Interview Jauz

desc

Bert Hertogs

Jauz (uitspreken als ‘Jaws’, de film met de haaien, jawel.) mocht het opening slot van de Main Stage op de tweede dag van Balaton Sound festival voor zijn rekening nemen. In het publiek zagen we ook een paar opblaasbare haaien opduiken waarmee ‘s middags nog op het Balatonmeer rondgedobberd werd. Netsky nodigde hem dit jaar uit op Tomorrowland voor het Netsky & Friends-podium. En op Pukkelpop neemt ie straks een middernachtslot voor zijn rekening.

Interview Jauz

Veel Belgen op Balaton Sound 2019

desc

Zoals elk jaar kan je heel wat Belgen achter de draaitafels vinden van Balaton Sound. Dit jaar is het niet anders. Een overzicht.

Veel Belgen op Balaton Sound 2019

Overname Sportpaleisgroup door Live Nation : Concertnews.be bezorgd

desc

Bert Hertogs

De nv Antwerps Sportpaleis komt in handen van de Amerikaanse concertpromotor Live Nation. Dat nieuws bevestigt woordvoerster Nele Bigaré van Live Nation Belgium aan Belga. Live Nation verwerft zo in een klap de exploitatie van zalen als Capitole Gent, Ethias Theater Hasselt, Expo Hasselt, Ethias Arena Hasselt, Stadsschouwburg Antwerpen, Lotto Arena Antwerpen, Vorst Nationaal in Brussel en Sportpaleis Antwerpen. Tele Ticket Service en PSE Belgium (organisator van o.a. Night of the Proms, Clouseau in het Sportpaleis, Bart Peeters in de Lotto Arena, het Schlagerfestival, …) maken geen deel uit van de deal.

Overname Sportpaleisgroup door Live Nation : Concertnews.be bezorgd

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter