Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

De Tijdloze 30

desc

Sascha Siereveld

Heel wat liedjes hebben bewezen dat ze de tand des tijds ruimschoots overleefd hebben. Het is dan ook niet eenvoudig om er 30 uit te kiezen waar iedereen zich zal achter scharen. Dit is mijn persoonlijke keuze van 30 tijdloze nummers die stuk voor stuk hun strepen in de muziekgeschiedenis verdiend hebben. Veel plezier met mijn selectie.

De Tijdloze 30

Hoe gratis naar Kinky Boots kijken?

desc

Bert Hertogs

Kinky Boots is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2005 die op haar beurt gebaseerd is op waargebeurde feiten die Steve Pateman meemaakte. In de musical zien we Charlie Price (rol van Oliver Tompsett) die op een dag de schoenfabriek ‘Price & Son’ van zijn overleden vader (Graham Kent) van de ondergang moet redden. Via drag queen Lola (Simon-Anthony Rhoden) komt ie op het idee om zich te specialiseren in een nicheproduct: hoge vrouwenlaarzen voor mannen, die makkelijk moeten zijn om ermee te stappen.

Kinky Boots is een volkse feelgood-musical met teksten en muziek van 80’s icoon Cyndi Lauper. Harvey Fierstein stond in voor de tekst van de dialogen en Jerry Mitchell voor de regie en choreografie van het geheel. Thema van de voorstelling is mensen aanvaarden zoals ze zijn. Wij zagen de musical live twee jaar geleden in Londen. Daar stond ie 3 jaar in het Adelphi Theater geprogrammeerd. Vanaf vrijdag 18 december 20 u. tot zondagavond 20 december kan je hieronder de stream van Kinky Boots gratis bekijken. Een prima manier om de kerstvakantie in te zetten.

Hoe gratis naar Kinky Boots kijken?

10 muziekstreams om te zien

desc

Bert Hertogs

Muziek, films, series, games en media consumeren: zo’n 30% van de Belgen is daar bereid voor te betalen online blijkt uit een studie van het Bureau voor Intellectuele Eigendom van de Europese Unie (EUIPO). Dat lijkt dus goed nieuws voor die cultuurcentra en schouwburgen die ook tijdens deze tweede lockdown niet bij de pakken blijven zitten. Terwijl het in heel wat schouwburgen en CC’s al weken akelig stil is (ook qua communicatie overigens) nemen CC Belgica in Dendermonde, CC Brasschaat en deSingel de lead op zich om binnen de mogelijkheden die er in de huidige tijden zijn iets te organiseren zodat je ook vanuit je kot cultuur live kan blijven beleven.

10 muziekstreams om te zien

Martine Tanghe 65

desc

Bert Hertogs

Vandaag wordt Martine Tanghe, hét anker van het Journaal bij één 65. Over een week gaat ze met welverdiend pensioen. Het menselijke, het gevoel dat ze vaak in haar teksten legde, soms met een afkeurende blik, dan weer met oogjes die verrieden dat ze een item prettig vond, of nog het vaakst van al wanneer ze uiterst geboeid naar een reportage keek, lichtjes vooroverbuigend over de nieuwsdesk, al dan niet door een vinger de kin te laten ondersteunen: Tanghe wist als geen ander dat nieuws wat met een mens doet. En dat durfde ze tonen aan de kijker, dat ook zij maar een gewoon mens van vlees en bloed is. Daarbij koos ze steevast voor tot in de puntjes verzorgd taalgebruik waarmee ze haar visitekaartje afleverde en haar zo geliefd én populair maakte bij het publiek.

Martine Tanghe 65

Geen grote internationale shows voor lente 2021 in ons land

desc

Bert Hertogs

In september schreven we dat het Antwerps Sportpaleis ten vroegste in de lente van 2021 opnieuw opent. Wie een blik werpt op de agenda van het Sportpaleis ziet die inderdaad steeds leger worden voor volgend voorjaar waardoor het steeds minder waarschijnlijk wordt dat je een internationale artiest op een Belgisch podium zal kunnen zien voor de lente.

Geen grote internationale shows voor lente 2021 in ons land

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter