Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Recensie Natalia ★

desc

zaterdag 18 november 2023 Lotto Arena MerksemBert Hertogs

20 jaar carrière viert Natalia drie dagen in de Lotto Arena. 20 jaar. Daarbij moeten we fijntjes de kanttekening maken dat die zangcarrière de jongste 5 jaar wel op een erg laag pitje stond. Mama zijn en wat schnabbels links en rechts voor de commerciële zender, gingen kennelijk voor. Voor zo’n 15.700 toeschouwers in totaal speelt de Kempense drie concerten. Ter vergelijking: Suzan en Freek vullen het Sportpaleis slechts één keer en wisten daarmee zo’n 4.000 toeschouwers meer, of 19.700 geïnteresseerden in totaal te lokken.

Recensie: Natalia ★

Recensie Queens of the Stone Age ★★★1/2

desc

zondag 12 november 2023 Sportpaleis MerksemChatGPT

Het concert van Queens of the Stone Age in het Antwerps Sportpaleis op 12 november 2023 was ronduit fenomenaal. De band bracht een ongelooflijke energie naar het podium en wist het publiek van begin tot eind te betoveren. De setlist was perfect in balans, met een mix van klassiekers en nieuw materiaal, wat zowel trouwe fans als nieuwkomers aansprak.

Recensie: Queens of the Stone Age ★★★1/2

Recensie Lady Linn ★★★★

desc

vrijdag 10 november 2023 Schouwburg NoordBert Hertogs

Met haar jongste album Trilogy verzamelde Lady Linn drie EP’s die ze samen met oudere nummers voor een ei zo na uitverkocht Schouwburg Noord kwam presenteren. Openen deed ze met ‘That’s alright’ waarbij trompettist Yves Fernandez al vroeg mocht soleren en tonen dat ie tot de wereldtop behoort van de trompettisten. Maar niet alleen dat. In het openingsnummer bleek ie ook nog eens als backing bijzonder hoog ‘oehoe’ te kunnen zingen en blendde zijn getrompetter niet alleen met de sax van Marc De Maeseneer en de trombone van Frederik Heirman, maar ook met de stemmen van die twee collega blazers. Dat inzicht hadden we tot de dag van vandaag nog niet.

Recensie: Lady Linn ★★★★

Recensie Metejoor ★★★

desc

vrijdag 3 november 2023 Sportpaleis MerksemBert Hertogs

Afgeraden hadden ze het Metejoor om een concert te geven in het Sportpaleis. Uiteindelijk werden het er 2 dit weekend voor in totaal zo’n 34.000 toeschouwers. De 32-jarige zanger sloeg namelijk het advies in de wind. Tja, als je zoiets leest als recensent die wat aan de zijlijn notities neemt, dan voelt dat al snel als een bal die voor de goal gelegd wordt. Je moet hem er alleen nog intrappen door te bewijzen dat het inderdaad geen goed idee was, te vroeg, 7 jaar na zijn eerste single en 2 jaar na zijn debuutalbum. Punt is dat Metejoor in het Sportpaleis toonde dat ie wel degelijk op zijn plaats staat in de grootste concertzaal van het land. Maar niet altijd gaf ie ons die indruk.

Recensie: Metejoor ★★★

Recensie Regi the return ★★

desc

vrijdag 27 oktober 2023 Sportpaleis MerksemBert Hertogs

39.500 fans van Regi bleken té nuchter om in de gecreëerde hype (correctie: bij pse belgium noemen ze het ‘teasen’) te geloven die exact een jaar geleden ontstond toen de naam van de jongste concertreeks van de Limburger bekend gemaakt werd. Het kon niet anders of dé comeback van Linda Mertens en dus ook Milk Inc. zou ingeluid worden tijdens Regi the Return. En zo geschiedde. Groot was de verrassing dan ook niet echt toen Linda na ‘Nu wij niet meer praten’ vanonder een zwarte cape verscheen om de finale van het eerste deel in te luiden met ‘Whisper’, ‘Run’ en ‘Black out’. Een fan met een bijzonder felle witte led zaklamp slaagde er namelijk in tijdens dat changement het podium te belichten alsof hij de volgspotter van dienst was toen Mertens op haar plaats gezet werd en de fans ‘Linda!’ schreeuwden. Vreemd overigens dat ze zo haar entree moest maken terwijl we eerder Camille uit de lucht zagen neerdalen en Regi (plus later ook Pauline) uit een lift achteraan het driehoekige hoofdpodium alsof we bij Linda naar een of andere improvisatorische last minute productionele beslissing aan het kijken waren.

Recensie: Regi the return ★★

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter