× UPDATE | Concertnews.be brengt minstens tot en met 19 april 2020 geen nieuwe recensies zo lang de clubs, concertzalen, schouwburgen, theaterzalen en bioscopen gesloten zijn als voorzorgsmaatregel om de verdere verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan. Wél brengen we onder het tabblad 'News' (opgelet: dus niet via de navigatie) updates over nieuwe en verplaatste evenementen, ook voor seizoen 20/21.
We danken u voor uw begrip. Take care.
Meer info over het coronavirus COVID-19 vindt u op de website van de FOD Volksgezondheid.
<<    >>

Waarom het vreemd is dat de Ancienne Belgique gesubsidieerd wordt

desc

Bert Hertogs

Met 163.824 verkochte concerttickets staat de Ancienne Belgique op de negende plaats in de Worldwide Ticket Sales Top 200 Club Venues 2018 van het gespecialiseerde tijdschrift Pollstar. Dat een Belgische venue die wereldwijd zo hoog scoort tussen een hoop Amerikaanse clubs en gesubsidieerd wordt omdat het deel uitmaakt van een van de zeven erkende Vlaamse kunstinstellingen, doet dan ook vragen rijzen. Heeft de AB dat subsidiegeld écht nodig? Concertnews.be betwijfelt dat.

Waarom het vreemd is dat de Ancienne Belgique gesubsidieerd wordt

Meer drugs(geld) in beslaggenomen dit jaar op Tomorrowland

desc

Bert Hertogs

Het aantal vaststellingen rond drugs is dan wel stabiel gebleven dit jaar tijdens de beide weekends van Tomorrowland, de hoeveelheid inbeslaggenomen drugs én cash geld is wel degelijk hoger dit jaar in vergelijking met vorig jaar. Concertnews.be ontving onderstaande cijfers van het Antwerpse parket.

 

Inbeslaggenomen geld

2018

28.586,25 EUR

2019

53.595 EUR
890 GBP
400 USD
8280 HRK
15 CHF

Meer drugs(geld) in beslaggenomen dit jaar op Tomorrowland

Interview Viktor Verhulst en Kobe Ilsen

desc

Bert Hertogs

Twee weekends op rij draaien Viktor Verhulst en Kobe Ilsen op Tomorrowland dit jaar in de Moose Bar. Op The Day Before Tomorrow, het onofficiële openingsfeestje in Brasschaat voor het festival in Boom van start ging, waren ze de headliner op Villa Terrazza dat gehost werd door de populaire Antwerpse club The Villa. ‘Ilsen en Verhulst staat voor veel energie en hits. We hopen dat we draaien voor de mensen die zich amuseren.’ zegt Kobe Ilsen wanneer we vragen waarvoor het dj duo Viktor Verhulst & Kobe Ilsen staat dat ondertussen 1 jaar actief is.

Interview Viktor Verhulst en Kobe Ilsen

Interview Gers Pardoel

desc

Bert Hertogs

‘Prins Laurent, volgende keer moeten we wel even een toffe foto maken, toch?’ Gers Pardoel reageert tijdens het interview dat we met hem hadden op The Day Before Tomorrow in Brasschaat op de aanwezigheid van prins Laurent, zijn vrouw Claire en dochter Louise die naar verluidt fan zou zijn van de Nederlandse rapper. Over hoe hij succesvol werd in Vlaanderen zegt hij: ‘Ik heb daar geen verklaring voor. Ik heb daar vaak over nagedacht maar ik weet het gewoon niet. Mijn liedjes, mijn muziek is heel puur, heel oprecht, heel eerlijk. Niet te ingewikkeld.’

Interview Gers Pardoel

Interview Alle Farben

desc

Bert Hertogs

‘Als mijn mama een nummer goed vindt, wordt het een hit. Als ze het maar niets vindt, wordt het geen hit.’ Alle Farben trad twee keer op de slotdag van Balaton Sound Festival 2019 op. In de namiddag mocht ie een lange set van meer dan twee uur spelen tijdens een Boat party, ’s nachts een compactere set van anderhalf uur in The Club.

Interview Alle Farben

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter