<<    >>

Waarom De Roma haar subsidiegeld onverwijld moet terugstorten nu het de deuren dit jaar sluit

desc

Bert Hertogs

De coronacrisis brengt een ding duidelijk naar de oppervlakte in de cultuursector. Twee totaal andere visies eigenlijk op organiseren. Je hebt de groep van de gepassioneerden die ervoor gaan en de huidige tijden net een uitdaging vinden om back to basics te gaan. Zij vertrekken vanuit hun passie. Het is de wat old school jaren ’60 stijl die hun motor is. Zij combineren realisme met dromen. Zij zijn niet bezig met wat er allemaal niet kan, hoeveel geld ze mislopen, hoeveel toeschouwers ze potentieel moeten teleurstellen. Neen, zij zien deze crisis als een van opportuniteiten, van kansen. Wat kan er wel? Dat is wat zij zich in eerste instantie afvragen en daarmee gaan ze aan de slag: monologen, danssolo’s, stand up comedy, akoestische optredens met beperkte bezetting en filmvertoningen.  

Waarom De Roma haar subsidiegeld onverwijld moet terugstorten nu het de deuren dit jaar sluit

Concert Muse te zien in IMAX Antwerpen en Brussel

desc

Op woensdag 19 en donderdag 20 augustus kan je naar IMAX Antwerpen of Brussel trekken om er de exclusieve IMAX voorstelling Muse: Simulation Theory mee te maken. De Britse rockband rond frontman Matthew Bellamy brengt 22 nummers die verweven worden in een verhaal rond enkele wetenschappers die de mensheid proberen te redden.

Concert Muse te zien in IMAX Antwerpen en Brussel

Concertnews.be verwerft filmnews.be en filmnews.nl

desc

Bert Hertogs

Concertnews.be verwerft de domeinnamen filmnews.be en filmnews.nl. Een strategische beslissing die volledig in lijn ligt met de behoeften van haar lezers enerzijds en het medium anderzijds.

Concertnews.be verwerft filmnews.be en filmnews.nl

De 31 beste musicalsongs

desc

Bert Hertogs

Wie concertnews.be volgt weet dat we het musicalgenre erg genegen zijn. In die mate zelfs dat we al enkele jaren meermaals per jaar naar Londen trekken om verslag uit te brengen van wat er speelt op de West End. Omdat het er niet meteen naar uitziet dat het publiek dit jaar nog grote musicalproducties live zal kunnen zien in binnen- en buitenland door de coronapandemie, en om de sector een hart onder de riem te steken, lijst onze hoofdredacteur Bert Hertogs zijn 31 favoriete musicalsongs op.

De 31 beste musicalsongs

GRID geannuleerd

desc

Persbericht

Gezien de huidige omstandigheden werd beslist om het GRID podium deze zomer niet op te stellen. Eerder aangekondigde concerten worden afgelast, bezoekers die al een ticket kochten krijgen het volledige bedrag automatisch teruggestort.
GRID was klaar om vanaf eind juli veilig bezoekers, artiesten en medewerkers te ontvangen. De voorziene versoepeling met mogelijkheid om tot 800 bezoekers te ontvangen werd op de veiligheidsraad uitgesteld. 

GRID geannuleerd

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter