Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<    >>

Wisselvallige start Antwerps Sportpaleis

desc

Bert Hertogs

Het seizoen 2022-2023 is voor het Antwerps Sportpaleis wisselvallig gestart. Voor een keer spreken we ons dan niet uit op vlak van de kwaliteit van de shows die er te zien waren, maar zoomen we uitsluitend in op de bezoekcijfers.

Wisselvallige start Antwerps Sportpaleis

Komt Hanne nog wel terug naar K3?

desc

Bert Hertogs

Hanne Verbruggen is zwanger en Diede neemt tijdelijk de fakkel van haar over als de rosse van K3. Dat meldde Studio 100 gisteren. Het ganse communicatieverhaal bij het productiehuis uit Schelle rond Hannes zwangerschap is opmerkelijk waardoor wij ons afvragen of Hanne nog wel zal terugkomen.

Komt Hanne nog wel terug naar K3?

Waarom Zon van de partij moet zijn op Rock Werchter 2023

desc

Bert Hertogs

Rock Werchter bevraagt opnieuw haar publiek om tips te ontvangen wie zij volgend jaar moeten programmeren. Daarbij houdt Live Nation Festivals de vinger aan de pols wat er leeft bij haar muziekliefhebbers. Wij vinden dat Zon van de partij moet zijn tijdens de volgende editie. Goed weer dat is altijd meegenomen en staat op ieders verlanglijstje tijdens een openluchtfestival horen we u denken. Inderdaad, maar Zon is veel meer dan een ster die het dichtst bij de aarde staat. Het is ook de naam van een band. Die van Herman Schueremans namelijk.

Waarom Zon van de partij moet zijn op Rock Werchter 2023

Hoe irrationeel is de Camille-hype?

desc

Bert Hertogs

Vandaag stelde Camille haar jongste album SOS, waarvoor de inspiratie kennelijk vroegtijdig op was zodat Vuurwerk er nog een keer opgepleurd werd, voor in verschillende shoppingcentra. Wij trokken naar dat van Wijnegem om er vast te stellen hoe irrationeel de gezinnen zijn die daar urenlang aanschoven om heel even op de foto te kunnen met Camille. Om het vooruit te laten gaan, werd er een professionele fotograaf ingehuurd. De beelden kunnen de fans nadien van het net plukken. Maar vooral: op die manier bewaart Camille en haar management ook de controle over hoe ze in beeld wordt gebracht op een kwaliteitsvolle manier. Met wat geluk staat de fan naast haar met open ogen op de foto.

Hoe irrationeel is de Camille-hype?

Wanneer stopt de VRT met die woke waanzin?

desc

Bert Hertogs

De VRT ligt deze week terecht in het oog van de perfecte storm nadat de openbare omroep ondertussen al 19 afleveringen van de 273 (ofwel 7%!) van FC De Kampioenen gecanceld heeft. De Vlaamse belastingbetaler, de hoofdaandeelhouder van deze omroep (maar dat zijn ze kennelijk vergeten aan de Reyerslaan) liet dit niet zo maar gebeuren. De petitie die deze afleveringen (die weliswaar wel nog op Streamz te vinden zijn) terug uitgezonden wil zien, is ondertussen al door meer dan 60.000 fans ondertekend.

Wanneer stopt de VRT met die woke waanzin?

<<    >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter