PDF-versie voor persoonlijk gebruik

Recensie Kastor and Dice | Tomorrowland 2012

vrijdag 27 juli 2012De Schorre, Boom

Kastor

Kastor and Dice knalden op de eerste dag van Tomorrowland op de Untitled!-stage. De heren waren ontzettend energiek en hadden het publiek meteen op hun hand. Kastor and Dice dropten de beats hard en stemden af en toe af op drum and bass. 

De Untitled!-stage op Tomorrowland werd verzorgd door Dub Police. De legendarische dubstepgod Caspa startte het Londense label op in 2004. Kastor and Dice werden door Dub Police uitgenodigd om een setje te draaien. En geknald hebben ze! Met enkele zware drops begonnen ze hun set maar al snel mixten de jongens de vetste drum and bass en dubstepplaten van het jaar door hun set. Zo kregen we Make The Call van Camo and Krooked te horen, Like a Boss van Eptic, Secret Agent van Netsky en ook even No Problem van Chase and Status. 

De Untitled!-stage werd ingekleed als een soort balzaal met gedrapeerde rode doeken aan het plafond. Ideaal voor een dubstepstage, het genre is het laatste jaar erg populair geworden en heeft iets ruig en chique tegelijkertijd. Kastor and Dice lieten de dubstep snijden maar voelden ook aan dat het publiek variatie nodig had. Het duo speelde dan ook af en toe een meezinger als Promises van Nero. De sfeer zat er goed in. Het publiek danste alsof hun leven ervan afhing. Wie de tent verliet na de set van Kastor and Dice moest even zichzelf terug bij elkaar rapen. 

< Julie Bervoets >


Do you like our reviews and pictures?
Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.
You make an independent website like ours possible. Thanks!







Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter