PDF-versie voor persoonlijk gebruik

Veel Belgen op Balaton Sound 2019

zaterdag 18 mei 2019


Veel

Zoals elk jaar kan je heel wat Belgen achter de draaitafels vinden van Balaton Sound. Dit jaar is het niet anders. Een overzicht.

Al tien jaar is hij dj en twee jaar geleden werd ie resident dj van het Sziget Festival, een van de grootste muziekfestivals in Europa. De Belg USX (Until Six) mengt downtempo trip hop, tech-house, house, minimal, indie en electro-swing. Op 3 juli 2019 kan je hem aan het werk zien op de TCL Pier om 23.00 u.

Donderdag 4 op vrijdagnacht 5 juli 2019 speelt Kid Noize van 4 tot 5 uur in de Dreher Arena. Twee jaar geleden won ie de D6bels Music Awards voor zijn nummer Ocean. Zowel in 2017 als vorig jaar stond ie op Tomorrowland. Na zijn debuutalbum Dream Culture in 2016 bracht Greg Avau, de man achter het apenmasker, dit jaar het toepasselijke ‘The man with a monkey face’ uit. In Franstalig België haalde die plaat de tiende stek in de hitparade. Tijd voor de Vlamingen om hem te ontdekken. En waar kan dat beter dan in het buitenland, op Balaton Sound?

Ben je geen nachtvlinder. Kruip jij liever op tijd in je slaapzak om het ganse festival te kunnen shinen op het paradijselijke strand, in het zonnetje aan het Balatonmeer? Goed nieuws! Van 12 uur ’s middags tot acht ’s avonds kan je élke festivaldag (3-7 juli 2019) terecht aan de Belgian stage. Daar ontmoet je wellicht niet alleen enkele van de duizenden Belgen onder de festivalgangers die jaarlijks naar Balaton Sound trekken maar kan je ook een hele resem dj’s uit ons land ontdekken.

Belgische EDM, house, techno en allround dj’s: je kan het er allemaal horen. Zo brengen de mannen van Curtis Alto live hun sound van house met een randje electro naar het Balatonmeer. Verder prijken Neon, We Play House labelbaas Red D en Louis XIV, die in 2015 nog werd aangeprezen door Paris Hilton, op de affiche. Mattic zal niet alleen de Belgian Stage betreden, maar ook achter de draaitafels staan op de Balaton Sound Express en de Belgian Boat Party. Verder maken onder meer Dennis Cartier, Double-U x MC Pyro, 5NAPBACK en DJ Vinny hun opwachting.

De volledige line-up van de Belgian Stage:

Curtis Alto live
Dennis Cartier
Neon
MC Pyro
Red D
LOUIS XIV
Mattic
5NAPBACK
DJ Vinny
Double U
Michael Amani
DOSSCHY
Maddis
Lebawski
Heckman
Sir Jacobs

Ga?l
WLC
DJ Team Gomoris
Lena
Audiowave
DJ Mister V
Tyrll
Anna Kail
Barbosa
MaxMoody Live
TYLR
Lowie Trio
Lucid
Artamus
Fonckytime

Meer weten?
Ontdek de ganse line up van Balaton Sound 2019 op balatonsound.com


Do you like our reviews and pictures?
Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.
You make an independent website like ours possible. Thanks!Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter