New Event Bob Dylan

Lotto Arena Merksemdinsdag 29 oktober 202420:00

Bob Dylan‘s “Rough and Rowdy Ways Tour“, die al sinds 2021 aan de gang is, gaat ook verder in de herfst van 2024 en zal halt houden in verschillende Europese steden, waaronder Antwerpen! Het concert in Antwerpen (Lotto Arena) op 29 oktober biedt ook zijn Nederlandse fans een unieke kans om hem live te zien, aangezien hij tijdens deze tournee niet optreedt in Nederland.

Een telefoonvrije avond voor de ultieme concertervaring: Hoe gaat dit in zijn werk?

Fans hoeven hun smartphone echter niet thuis te laten, want er worden speciale, beveligde telefoonhouders voorzien waarin ze hun gsm veilig aan hun zijde kunnen bewaren. Zodra je in de zaal aankomt, zal Yondr (het telefoonhoesjesbedrijf) zijn medewerkers inschakelen om je te helpen je telefoon in een vergrendeld en veilig hoesje te steken, dat je de hele avond bij je houdt.

De reden achter deze telefoonvrije ervaring?

Het creëren van telefoonvrije concerten tijdens eerdere Bob Dylan tours toont aan dat dit voor een betere concertervaring zorgt: Wanneer we de technologische prikkels waar we vandaag de dag gewoon aan zijn geworden achterwege laten, zijn onze ogen terug meer gefocust op de omgeving en onze zintuigen alerter.

Mis de terugkeer van één van de grootste singer-songwriters aller tijden naar ons land niet en koop je tickets voor Bob Dylan op 29 oktober in de Antwerpse Lotto Arena!

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 19 juli om 10u via www.gracialive.be.
Tickets: www.gracialive.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -






Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter