>>

New Event Radical Light

Kaaitheater Brusselzaterdag 2 september 201721:00

Info:

In Radical Light zoekt choreograaf Salva Sanchis samen met vier dansers naar de grens tussen ‘ervaringsgerichte’ en ‘formele’ dans. ‘Ervaringsgericht’ zijn de dansjes die we spontaan maken op een feestje of thuis – instinctief en tegelijk sociaal bepaald. Formele dans is wat je ziet tijdens dansvoorstellingen: de bewegingen zijn volledig gecomponeerd en doordacht.

De mix tussen minimale techno en experimentele elektronica van het DJ-duo Discodesafinado tilt de voorstelling naar een verrassend niveau: aan een stevige 120 beats per minuut geniet je een uur lang van de bruisende energie en virtuoze choreografie. Blijven stilzitten tijdens Radical Light is een echte uitdaging!

Tot voor kort vormde Salva Sanchis (PARTS, Rosas) samen met Marc Vanrunxt de dansorganisatie Kunst/Werk. Radical Light was zijn laatste productie binnen dit kader. Centraal in Sanchis’ werk staat de dialoog tussen improvisatie en vastgelegde bewegingstaal. Naast Radical Light is ook de dansvoorstelling A Love Supreme die hij samen met Anne Teresa De Keersmaeker maakte, geselecteerd voor het TheaterFestival 2017.


Tickets: www.theaterfestival.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

>>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news