>>

Recensie Mission Impossible Fallout ★★★★1/2

desc

dinsdag 31 juli 2018 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Wat een kanjer van een actiefilm is die Mission Impossible Fallout geworden! Twee uur en half slaagt de prent erin om ons diep tegen de rugleuning van onze Cosy Seat in Kinepolis Antwerpen te drukken alsof we tegen een gigantische snelheid aan het racen zijn. Niet alleen is er dat thema rond terreurdreiging, ook de emotionele laag (het hoofdpersonage Ethan Hunt dat Tom Cruise voor de zesde keer neerzet krijgt een menselijk kantje mee), het verschroeiende tempo van de vertelling, de heerlijke achtervolgingsscènes en de stunts die Cruise zelf voor zijn rekening nam, de gigantisch strakke spanningsboog, erg sterke acteerprestaties, de humor ook maar tevens de vele plot twists maken deze film erg straf. Nog voor de begingeneriek start, krijgt u al een gigantische plot twist op uw bord geserveerd. Magistraal. Of hoe Mission Impossible Fallout met stip een van de sterkste releases van deze filmzomer blijkt.

Recensie: Mission Impossible Fallout ★★★★1/2

Recensie Ant-Man and the Wasp ★★★1/2

desc

woensdag 25 juli 2018 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Waar was Ant-Man toen the Avengers de Infinity War verloren tegen Thanos en daardoor de helft van alle leven in het universum tot ontbinding overging? Het is een vraag waar we een antwoord op krijgen in Ant-Man and the Wasp, de jongste Marvelprent die in de bioscoop loopt. Weliswaar moeten de kijkers daarvoor wachten tot de aftiteling. Tijdens die end credits vernemen we het antwoord, erna teaset Marvel alvast naar de opvolger van Infinity War.

Recensie: Ant-Man and the Wasp ★★★1/2

Recensie Mamma Mia! Here we go again

desc

vrijdag 20 juli 2018 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

ABBA-fans hebben tien jaar moeten wachten op Mamma Mia! Here we go again dat Ol Parker regisseerde en voornamelijk opgenomen werd in Kroatië, op het Kroatische eiland Vis en in de Shepperton Studios in Engeland (eindscène met Cher bv.). De film is zowel een prequel als een sequel op de feelgoodfilm die de grootste hits van de Zweedse popgroep integreerde in 2008. In deze prent zien we hoe de jonge Donna (een verrukkelijke Lily James) zwanger werd van Sophie in flash back scènes die afgewisseld worden met het heden. Sophie (Amanda Seyfried) maakt zich als twintiger klaar voor de opening van het hotel Bella Donna, vernoemd naar haar moeder (rol van Meryl Streep als de overleden Donna) om zo de droom die ze had te laten uitkomen op het Griekse eiland Kalokairi waar ze ooit verzeild geraakt was. Alleen blijken Sophies mogelijke vader Bill (Stellan Skarsgård) en Harry (Colin Firth) niet te kunnen komen. Harry zit in de banksector en staat op het punt de belangrijkste deal uit zijn carrière te sluiten, zeiler en schrijver Bill heeft van zijn kant ook professionele verplichtingen waar hij niet onderuit kan. Sophies vriend Sky (Dominic Cooper) heeft dan weer een contractaanbod gekregen in de VS en tot overmaat van ramp steekt er een storm op zodat de aankleding op de pier averij oploopt. Het ziet er dus naar uit dat die opening van het hotel in mineur zal verlopen hoewel Sophies stiefvader en mogelijke vader Sam (Pierce Brosnan) wel van de partij is…

Recensie: Mamma Mia! Here we go again

Recensie Ocean s 8 ★★★

desc

maandag 9 juli 2018 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

In Ocean’s 8 van de Amerikaanse regisseur Gary Ross ontwikkelt Debbie Ocean (rol van Sandra Bullock) in een vrouwengevangenis het idee om een van de grootste juweelroven in de geschiedenis te plegen. Partner in crime wordt wanneer ze vrijgekomen is en dat plan kan uitrollen haar vriendin Lou (Cate Blanchett) die zich met het aanlengen van wodka bezighoudt als criminele hoofdactiviteit. Debbie heeft haar oog laten vallen op het jaarlijkse Met Gala waar heel wat bekend volk op afkomt. Een m’as-tu-vu-event waar sterren zich sjiek kleden en dus ook dure ontwerpen en juwelen dragen. Daphne Kluger (rol van Anne Hathaway) wordt het doelwit. Zij zal gekleed worden door Rose Weil (gespeeld door Helena Bonham Carter) die mee in het complot zit zodat ze haar schulden kan vereffenen. Kluger zal immers een 150 miljoen dollar dure halsketting van Cartier in bruikleen dragen.

Recensie: Ocean s 8 ★★★

Recensie Incredibles 2 ★★★★

desc

dinsdag 26 juni 2018 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Twintig jaar geleden zong Yasmine al ‘Meisjes aan de macht’. In Incredibles 2 van Disney Pixar dat geschreven en geregisseerd werd door Brad Bird is het zo ver en zien we het Huis van de Muis breken met traditionele rolmodellen wat op zich een revolutie is voor een animatiefilm. Het is namelijk Helen (Elastigirl, ingesproken door Holly Hunter) die de ganse prent de held mag spelen om zo superhelden en hun krachten terug wereldwijd legaal te maken. Dat doet ze met hulp van DEVTECH een telecomspeler die geleid wordt door Winston Deavor (Bob Odenkirk) die een fan is van superhelden. Screenslaver blijkt in staat mensen te hypnotiseren en brainwashen en vormt een bedreiging wanneer een hogesnelheidstrein ingehuldigd wordt maar die de verkeerde richting uitrijdt, waar de sporen nog niet af zijn. Elastigirl moet een drama zien te voorkomen terwijl haar man Bob Parr (Craig T. Nelson) zich mag concentreren op de opvoeding van de kinderen: de puberende Violet (Sarah Vowell) die voor het eerst verliefd is, de met wiskunde worstelende Dash (Huck Milner) en baby Jack-Jack (Eli Fucile) die voor het eerst zijn superkrachten ontdekt (Nicholas Bird neemt de stem van Jack-Jack als monster voor zijn rekening). Ouder zijn, is op zich een heldendaad lijkt Disney Pixar de kijker ook te willen meegeven.

Recensie: Incredibles 2 ★★★★

>>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter