>>

New Event Chris Rock

Sportpaleis Merksemvrijdag 29 september 201720:00

Info:

De eerste tournee in negen jaar van de veelgeprezen comedian loopt door in 2017 en januari 2018
Shows toegevoegd in Europa, het Verenigd Koninkrijk en het Midden-Oosten

Chris Rock -de Grammy en Emmy Award winnende comedian, acteur, regisseur en producer- kondigt vandaag aan dat hij zijn TOTAL BLACKOUT TOUR naar Europa, het Verenigd Koninkrijk en het Midden-Oosten brengt.  Het is zijn eerste tournee in negen jaar tijd.  Tijdens het eerste luik van deze nieuwe tournee, speelde Chris Rock steeds voor uitverkochte zalen in de Verenigde Staten. Zowel pers als publiek smulden van de show.  Het Europese luik van de tournee brengt hem onder andere op vrijdag 29 september naar het Sportpaleis in Antwerpen. Daarna reist hij door naar het Verenigd Koninkrijk en het Midden-Oosten.  Tickets voor de show in het Sportpaleis in Antwerpen gaan in verkoop op vrijdag 12 mei om 10u via livenation.be en proximusgoformusic.be.

Critici en publiek zijn het eens. Chris Rock is één van de beste comedians van deze generatie. Zowel als acteur, als regisseur, als producer en als schrijver tekent hij voor vele memorabele momenten.

In zijn nu bijna 30-jarige carrière, heeft Rock van voortdurend succes kunnen genieten. Zowel in film als op televisie. Als stand-up comedian, als acteur, als schrijver, als producer en als regisseur.  In 2014 schreef en regisseerde hij ‘Top Five’, een veelgeprezen tragikomische film. Rock speelde zelf ook de hoofdrol. Eerder, in 2009, waagde hij zich als schrijver en producer in de wereld van de documentaires met ‘Good Hair’. In 2014 was hij executive producer van ‘Eat Drink Laugh: The Story of the Comic Strip’, een documentaire over de geschiedenis van de gerenommeerde Newyorkse comedy club. 

Ook als acteur kan hij mooie geloofsbrieven voorleggen:  “Grown Ups” en “Grown Ups 2”, de reeks “Madagascar” animatiefilms, “Head of State”, “Nurse Betty”, “CB4”, “Death at a Funeral”, “I Think I Love My Wife”, “2 Days in New York”, “Dogma” en “New Jack City”.

Als schrijver, producer en verteller werkte hij van 2005 tot 2009 mee aan de succesvolle televisiesitcom “Everybody Hates Chris”. Ook maakte hij tussen 1989 en 1993 vast deel uit van de cast van het populaire “Saturday Night Live”.

Deze zomer ziet Rock zich herenigt met Adam Sandler voor de opnames van de Netflix comedyfilm “The Week Of”. Hij zal ook aantreden als executive producer van een nieuwe late night talkshow voor de Amerikaanse zender BET: “The Rundown with Robin Thede”.

Chris Rock won reeds vier Emmy Awards, drie Grammy Awards en is een New York Times bestsellerauteur. Voor de Emmy Awards in 2016 werd hij twee keer genomineerd. Als “Outstanding Director for a Variety Special for “Amy Schumer: Live at the Apollo”“ en voor het “Outstanding Special Class Program for the 88th Annual Academy Awards”.


Tickets: www.livenation.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

>>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news