<<

New Event Rob Schneider

Theater Elckerlyc Antwerpenzondag 25 maart 201819:00

Info:

ROB SCHNEIDER, op wereldtournee met zijn stand-up comedyact “An Evening With Rob Schneider”, op 25 maart in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Schneider begon zijn carrière begin jaren tachtig als stand-upcomedian.

Hij brak door toen hij gevraagd werd om te schrijven voor het wereldberoemde Saturday Night Live. Al gauw begon Schneider, samen met zijn goede vrienden Adam Sandler, Tim Meadows en David Spade, ook zelf op te treden tijdens de show. Zijn optredens vielen meer dan in de smaak en hij trok met zijn comedy-acts de aandacht van diverse filmregisseurs.

Hij is bij het grote publiek dan ook vooral bekend voor zijn hoofdrollen in komische kaskrakers als Deuce Bigalow: Male GigoloThe Hot Chick en The Animal en voor zijn cameo’s in de films van zijn vriend Adam Sandler in ‘Grown Ups,’ ‘You Don’t Mess With The Zohan,’ ‘Big Daddy’ and ‘The Waterboy.’

Rob creëerde en acteert zelf ook in de populaire docu-serie ‘Real Rob’, te zien op NETFLIX. De serie focust zich op de dagdagelijkse beslommeringen van Rob’s leven. Dit is de allereerste keer ooit dat een acteur scriptschrijver, producer, hoofdpersonage, regisseur en financiële bron is van een volledig seizoen van een televisie serie.

Daarnaast toert Rob Schneider met zijn stand-up comedyshow “An Evening With Rob Schneider” de wereld rond. Op 25 maart 2018 is het de beurt aan Antwerpen en zal deze komische superster neerstrijken in de Theaterzaal Elckerlyc.

TICKETS & INFO

Tickets verkrijgbaar via www.elckerlyc.be, telefonisch via 070 691 002 (max €0.30/min), via MEDIAMARKT Antwerpen en via alle FNAC verkooppunten.


Tickets: www.gracialive.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

<<
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news