>>

New Event Shawn Mendes | new date

Paleis 12 Brussels Expozaterdag 27 mei 201720:00

Info:

Het concert van Shawn Mendes in Paleis 12 wordt verplaatst naar zaterdag 27 mei.

Naar aanleiding van de verwachte verkeershinder en moeilijke bereikbaarheid van de hoofdstad tijdens de NAVO-top en de komst van de Amerikaanse president op 24 en 25 mei, hebben het management van de artiest en de organisator in gezamenlijk overleg beslist om het concert van Shawn Mendes in Paleis 12 twee dagen uit te stellen. Het concert van donderdag 25 mei wordt verplaatst naar zaterdag 27 mei.

De tickets voor het concert op 25 mei blijven geldig voor de nieuwe datum (27 mei).

Ticketkopers die het concert op 27 mei niet kunnen bijwonen, moeten vóór 28 april contact opnemen met help@ticketmaster.be om terugbetaald te worden.


Eindelijk is het zover! Op 25 mei 2017 speelt de waanzinnig populaire Shawn Mendes zijn allereerste concert op Belgische bodem. Zijn passage in Paleis 12 kadert in de ‘Illuminate World Tour’ (voorlopig slechts 44 data in de UK, Europa en Noord-Amerika) waarin de Canadese singer-songwriter zijn tweede studioplaat ,‘Illuminate’ aan zijn publiek zal voorstellen.

Het gaat ontzettend hard vooruit voor de achttienjarige muzikant. In 2013 begon Mendes ‘Vines’ (filmpjes van amper zes seconden) te posten waarin hij bekende songs coverde. In enkele maanden tijd verzamelde hij miljoenen ‘volgers’ en amper een jaar later was hij de derde populairste muzikant op Vine.

Zijn eerste single ‘Life of the Party’ (2014) was meteen een schot in de roos. Hij was de jongste artiest (15 jaar) die met zijn debuutsingle in de top 25 van de Billboard Hot 100 belandde.

Met zijn eerste langspeler ‘Handwritten’ (2015) voerde Shawn de hitlijsten aan en won hij enkele belangrijke awards. De single ‘Stitches’ bereikte in meer dan 85 landen de top 10 in de iTunes singles charts en de top 5 in de Spotify singles charts.

Op 23 september 2016 verschijnt zijn tweede album ‘Illuminate’. Afgaande op het succes van de vooruitgeschoven single ‘Treat you better’ (de perfecte soundtrack bij deze zomer was in 26 landen nummer 1 op iTunes), durven we te voorspellen dat Mendes met ‘Illuminate’ zijn status van wereldster zal verzilveren.

Op 16 september om 10u00 start de voorverkoop voor het eerste Belgische concert van Shawn Mendes. Twijfel niet maar verzeker je direct van een ticket op de -zelf in te vullen- rij!


Tickets: www.ticketmaster.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

>>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news