>>

New Event Mozart de musical

Stadsschouwburg Antwerpenzondag 10 december 201715:00

Info:

Na ‘Elisabeth’ en ‘Dans der Vampieren’ presenteert Music Hall i.s.m. Vereinigte Bühnen Wien de Nederlandstalige bewerking van de internationaal gelauwerde spektakelmusical ‘Mozart!’.

‘Mozart! – de Musical’ vertelt het levensverhaal van de wereldbekende Oostenrijkse componist Wolfgang Amadeus Mozart (1756 – 1791). W. A. Mozart wordt vaak omschreven als een rock star avant la lettre. Hij leefde intens, kort, was eigenzinnig, anti-establishment en genoot volop van de geneugten des levens. Dit ging lijnrecht in tegen de destijds heersende normen en waarden van de elitaire kringen, waarin hij door zijn uitzonderlijke capaciteiten beland was. Mozart voelde zich als artiest niet meer dan een lakei die ten dienste van de adel stond, gevangen in een keurslijf van verwachtingen. Maar in hem brandde het verlangen naar artistieke en persoonlijke vrijheid, om zijn eigen leven te leiden, te dromen, drinken, kaart te spelen en de liefde te ontdekken.

Deze indrukwekkende musical toont de legendarische componist als een fragiel, tastbaar persoon. Een man van vlees en bloed, die worstelt om zich te verlossen van zijn liefhebbende, maar tirannieke vader, van de maatschappij en de verwachtingen.

Vanaf zondag 10 december 2017 kan het publiek in Stadsschouwburg Antwerpen kennismaken met de man achter de legende en ook genieten van de prachtige livemuziek, gebracht door een 17-koppig orkest. Dirk Brossé neemt voor Music Hall de muzikale leiding over dit project.

Krachtige, moderne muziekstijlen, zoals ballades, ragtime en zelfs rocknummers, worden afgewisseld met originele, subtiele rococo-thema’s van Mozart.

Voor liefhebbers van grote spektakelmusicals zoals ‘Les Misérables’ of ‘Phantom of the Opera’ is dit een absolute must see!

FACTS & FIGURES
Aantal bezoekers wereldwijd: 2,2 miljoen
Aantal shows: 2.200
8 landen: Oostenrijk, China, Tsjechië, Duitsland, Hongarije, Japan, Zuid-Korea, Zweden
6 talen: Tsjechisch, Duits, Hongaars, Japans, Koreaans, Zweeds

‘Mozart! – De Musical’ speelt vanaf 8 december 2017 t/m 7 januari 2018 in Stadsschouwburg Antwerpen.

Kaarten kosten 29, 39, 49, 59 en 69 euro voor weekvoorstellingen en 34, 44, 54, 64 en 74 euro voor weekendvoorstellingen (vrijdagavond, zaterdagmiddag en zaterdagavond , zondagmiddag en zondagavond).

ZOMERKORTING van 20% tot eind augustus 2017.

Kinderen tot en met 12 jaar krijgen een korting van 10 euro op de normale prijs bij alle shows.


Tickets: www.stadsschouwburgantwerpen.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

>>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news