New Event Sabrina Carpenter

ING Arena Brusselzaterdag 22 maart 202520:00

She’s going on tour, ‘cause she’s a singer! Sabrina Carpenter, dé popsensatie van het moment, komt met haar Short n’ Sweet Tour naar België! Op zaterdag 22 maart 2025 is ING Arena in Brussel the place to be voor een shot “Espresso“ en een hoop andere hits. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 26 juli om 10u via livenation.be.

Het Amerikaanse multitalent Sabrina Carpenter verovert de wereld als zangeres, songwriter, actrice en stijlicoon. Ze begon haar carrière als actrice in onder andere de Disney Channel-serie ‘Girl Meets World’. Al snel richtte ze zich ook op muziek, met de release van haar eerste single “Can’t Blame a Girl for Trying” in 2014. Haar grote muzikale doorbraak kwam er met het album ‘emails I can’t send’ uit 2022. Intussen scoort ze hit na hit met nummers zoals “Espresso” en “Please Please Please”, beiden niet meer weg te denken op social media. Ze stond pas nog voor een volle weide op Glastonbury en vult de ene concertzaal na de andere. Op 23 augustus verschijnt haar nieuwe album ‘Short n’ Sweet’, met bijhorende tour. Well, I have a fun idea, babe... Let’s go to ING Arena!

Sabrina Carpenter gaat een samenwerking aan met PLUS1 om het Sabrina Carpenter Fund te lanceren, dat organisaties die zich bezighouden met mentale gezondheidsproblemen en LGBTQ+ initiatieven zal ondersteunen.

Tickets voor het concert in ING Arena zijn beschikbaar vanaf vrijdag 26 juli om 10u via livenation.be en kosten €109,20 - €87,60 - €82,20 - €76,80 - €60,60 (inclusief servicekosten en charity fee).

Mensen geregistreerd op de Live Nation Belgium-website kunnen via hun account deelnemen aan een exclusieve en gelimiteerde presale. De Live Nation-voorverkoop start donderdag 25 juli om 10u en eindigt op vrijdag 26 juli om 9u, of wanneer de tickets in voorverkoop uitverkocht zijn.

De tour biedt ook VIP packages aan voor fans om hun concertervaring naar een nog hoger niveau te tillen. Voor aanvullende informatie, bezoek https://onemoretimevip.com/a/sabrina-carpenter.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -






Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter