New Event Kinky Boots

Arenberg Antwerpenvrijdag 17 januari 202520:00

De Broadway hit voor het eerst in Vlaanderen!

Na het succesvolle ‘Priscilla, Queen of the Desert‘ brengt InTeam ‘Kinky Boots‘, een vrolijke feelgood musical, doorspekt met muziek van eighties popicoon Cyndi Lauper. De musical, bedolven onder verschillende theaterprijzen waaronder Tony Award voor Best Musical, brengt een krachtige boodschap over zelfacceptatie en diversiteit. De aanstekelijke muziek en dynamische choreografie maken van ‘Kinky Boots‘ een meeslepende en onvergetelijke ervaring voor het publiek.

De voorstelling vertelt het verhaal van Charlie, die de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader erft. Die mag niet failliet gaan, maar hoe moet het verder? Dan ontmoet Charlie Simon, die als alter ego ‘Lola‘ op de planken staat. Charlie en Lola bedenken een plan om de fabriek te redden: ze gaan kinky laarzen voor drag queens maken, een gat in de markt! Maar niet iedereen is gewonnen voor die nieuwe strategie. En als Lola haar Angels mee neemt naar de fabriek, zaait dat ook veel verwarring. Komt de voorstelling van de kinky boots op de schoenenbeurs in Milaan daarmee in het gedrang?

‘Kinky Boots‘ wordt gebracht door een cast van jonge, getalenteerde musicalartiesten, begeleid door een live orkest, met in de hoofdrol Elindo Avastia als Lola.

Tickets: www.arenbergschouwburg.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -






Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter