New Event Il Divo

Lotto Arena Merksemzondag 3 november 202420:00

Il Divo viert hun 20-jarig jubileum met een nieuw album én een concert in de Lotto Arena. Beleef hoe dit wereldberoemde kwartet klassieke muziek en pop moeiteloos samenbrengt tot iets unieks.

Il Divo, het wereldberoemde vocale kwartet, brengt op 3 november 2024 hun ‘XX 20 Anniversary Tour’ naar de Lotto Arena in Antwerpen. Mis deze kans niet om het wereldberoemde vocale kwartet (opnieuw) live te zien en te genieten van hun ongeëvenaarde samensmelting van klassieke en popmuziek.

Het iconische viertal bestaat uit Urs Bühler (tenor), Sébastien Izambard (tenor), David Miller (tenor) en nieuw lid Steven LaBrie (bariton). De ondefinieerbare magie tussen de leden zorgt ervoor dat zij intussen de hele wereld veroverden.

Ze verkochten wereldwijd meer dan 30 miljoen albums, scoorden 50 nummer 1-hits en hebben in 35 landen 160 gouden- en platina-albums achter hun naam staan. Tussen de uitverkochte tours over de continenten heen stonden ze ook op grootste evenementen, van de Olympische Zomerspelen in 2012 en het FIFA Wereldkampioenschap 2006 tot het diamanten jubileum in Windsor en het Commander-in-Chief’s Ball.

Het leven van de jongens veranderde drastisch na het tragische verlies van mede-oprichter Carlos Marín door COVID-19. De overgebleven bandleden brachten in 2022 een eerbetoon aan hun gevallen broer met de ‘Greatest Hits Tour’. Steven LaBrie stapte in als gastbariton voor Marín tijdens de liveshows, een jaar later werd hij als volwaardig lid verwelkomd en werd het kwartet weer compleet.

Vorig jaar bracht Il Divo het nieuwe album ‘XX‘ uit om het 20-jarig bestaan van de groep te vieren. Het album bevat nummers in het Engels, Spaans en Italiaans; en een originele compositie geschreven door de groep: ‘Despertar Sin Ti‘.

Il Divo neemt je mee op een reis tussen moderne muziek en opera. Beleef deze bijzondere show in de Lotto Arena in Antwerpen op zondag 3 november 2024!

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -






Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter