New Event Dirty Dancing in Concert

Stadsschouwburg Antwerpenzondag 27 april 202520:00

Maak je klaar voor “the time of your life”! Herbeleef het tijdloze liefdesverhaal van de iconische film. Na meer dan 200.000 fans over de hele wereld te hebben verrukt tijdens meer dan 100 shows in de VS, Europa, het Verenigd Koninkrijk en Australië, komt de show nu terug naar Europa en ook België staat op de planning! Met een live band op het podium en de film op groot bioscoopscherm geprojecteerd, belooft Dirty Dancing in Concert de klassieker uit de jaren 80 op spectaculaire wijze nieuw leven in te blazen!

Het publiek dat Dirty Dancing in Concert bijwoont, beleeft de hitfilm op een unieke en onvergetelijke manier en zo ook het klassieke liefdesverhaal van Baby en Johnny. Een volledige vertoning van de digitaal geremasterde film vindt plaats, terwijl de band en zangers de nummers live uitvoeren, synchroon met de film. Blijf zeker ook voor de afterparty en zing en dans mee met de band op je favoriete Dirty Dancing nummers. 

Als tijdloze klassieker is “Dirty Dancing” het verhaal van een zomerliefde met een veelgeliefde soundtrack en enkele onvergetelijke dansscènes. Het was een wereldwijd kassucces toen de film in 1987 uitkwam. De film werd geregisseerd door Emile Ardolino, geschreven door Eleanor Bergstein, geproduceerd door Linda Gottlieb en bracht Patrick Swayze en Jennifer Gray in hun meest iconische filmrollen, samen met Jerry Orbach en Cynthia Rhodes. De soundtrack leverde twee multi-platina albums op en meerdere singles, waaronder het met een Academy Award® bekroonde Best Original Song “(I‘ve Had) The Time of My Life”. Met een brutowinst van meer dan 214 miljoen dollar wereldwijd veroverde Dirty Dancing de harten van het publiek overal ter wereld. 

Baby Houseman (Jennifer Grey) en haar familie gaan in de zomer van 1963 op vakantie naar het prachtige resort Kellerman’s Mountain House in de Catskills. Geïntrigeerd door de dansinstructeur van het team, Johnny Castle (Patrick Swayze), en hun totaal verschillende levensstijl dan die van anderen, leert Baby dansen terwijl ze de tijd van haar leven heeft en verliefd wordt. Het wordt een zomer die ze nooit zal vergeten. 

Dirty Dancing in Concert doet tijdens de Europese toer van 2025 ook Brussel, Hasselt en Antwerpen aan. Tickets zijn te koop vanaf 23 augustus om 10 uur via mbpresents.be. 

Belgische showdata voor Dirty Dancing in Concert

  • 19/04/25 - Koninklijk Circus, Brussel

  • 26/04/25 - Trixxo Theater, Hasselt

  • 27/04/25 - Stadsschouwburg Antwerpen

Tickets: mbpresents.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -






Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter