New Event Oscar and the Wolf

Sportpaleis Merksemvrijdag 14 maart 202520:00

Het concert van Oscar and the Wolf op 15 maart in het Sportpaleis was in sneltempo uitverkocht! Om nog meer fans de kans te geven om de Belgische sensatie live aan het werk te zien, wordt er een extra concert toegevoegd, op vrijdag 14 maartTickets voor deze extra show zijn beschikbaar vanaf vrijdag 30 augustus om 10u via livenation.be.

Max Colombie, beter bekend als Oscar and the Wolf, neemt fans mee in zijn unieke en meeslepende mix van hedendaagse electro-pop en R&B. Zijn sound, een combinatie van duistere, zweverige melodieën en tegelijkertijd dansbare beats, bevat zang die doordrenkt is van drama, maar ook overloopt van sensualiteit en verlangen. Colombie omschrijft zijn muziek als “een balans tussen licht en donker, een perfect samenspel van de zon en de maan. Het is mooi en eng tegelijk“.

Tickets voor het concert op 14 maart in Sportpaleis zijn beschikbaar vanaf vrijdag 30 augustus om 10u via livenation.be en kosten €84,70 - €73,50 - €62,30 - €51,10 - €45,50 (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage). Verder worden er voor de fans ook enkele exclusieve VIP-packages aangeboden, ook deze zijn te koop via livenation.be.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -






Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter