New Event The Elton Show

Stadsschouwburg Antwerpenvrijdag 25 april 202520:00

In mei 2023 nam Elton John in het Antwerpse Sportpaleis afscheid van zijn Belgische fans met twee fantastische shows van zijn ‘Farewell Yellow Brick Road‘-tour. Niet getreurd echter voor de vele fans die zich nog eens live willen onderdompelen in het magische Elton John-universum, want in april 2025 strijkt de ultieme tribute ‘The Elton Show‘ voor het eerst neer in ons land. ‘The Elton Show‘ is een viering van de grootste hits van de ‘Rocket Man‘, uitgevoerd door de internationale singer-songwriter C.J. Marvin, ondersteund door zijn fantastische liveband en ijzersterke backing vocals. Kom op 25 april in Stadsschouwburg Antwerpen en 26 april 2025  in Kursaal Oostende genieten van tijdloze pareltjes als ‘Your Song‘, ‘Candle In The Wind‘ en ‘Can You Feel The Love Tonight‘. Rock mee met ‘Saturday Night‘s All Right for Fighting‘ en ‘I‘m Still Standing‘, en zing uit volle borst mee met ‘Nikita‘ en ‘Rocket Man‘. Tickets voor ‘The Elton Show - The Greatest Celebration of the Rocket Man‘ zijn nu te koop via ticketkopen.eu 

‘The Elton Show‘ is uniek en zo veel meer dan alleen maar een ‘look-a-like‘ act. Het is een vreugdevolle recreatie van het magische ‘zijn‘ van Elton John en zijn tijdloze muziek.

Voor miljoenen mensen hebben Eltons Grammy-winnende songs door de decennia heen deel uitgemaakt van de soundtrack van hun leven. Zijn onverwoestbare songs, flamboyante stijl en dynamische optredens, hebben van hem een legende gemaakt in de wereld van de popmuziek.

C.J. Marvin treedt op even briljante als respectvolle wijze op als Elton John, inclusief zijn soms buitensporige, kleurrijke kostuums en fenomenaal live pianospel. ‘The Elton Show‘ omvat vijf decennia aan fantastische muziek, van de jaren 70 tot de nummers van het hitalbum ‘Wonderful Crazy Night‘. Zijn grootste hits mogen natuurlijk niet ontbreken; van tijdloze classics als ‘Your Song‘, ‘Candle In The Wind‘ en ‘Can You Feel The Love Tonight?‘, over rockers als ‘Saturday Night‘s All Right for Fighting‘ en ‘I‘m Still Standing‘, tot ‘Nikita‘, ‘Goodbye Yellow Brick Road‘ en het onverwoestbare ‘Rocket Man‘.

The Elton Show vat de pure essentie van Elton John. Wanneer C.J. zingt, ondersteund door zijn liveband en achtergrondzangers, zou je denken dat het Elton zelf is. Maar geloof ons niet op ons woord, geloof dat van de Rocket Man zelf.

Mooi(ste) compliment van Sir Elton John himself

In 1984 werd C.J. Marvin persoonlijk uitgenodigd voor de optredens van Elton john in het Teatro-Tenda Palatrussardi in Milaan. Terwijl hij samen met Elton & the Band in de lobby van het hotel op de limousines wachtte, ging C.J. aan de vleugel zitten en begon stukjes en beetjes te spelen van een aantal nummers van Elton John. Na het horen van het geïmproviseerde optreden van de jonge C.J. Marvin, zei Sir Elton aan C.J.: “Jij bent de beste ik die ik ooit heb gehoord!”

‘The Elton Show‘ is een spectaculaire, onvergetelijke concertavond en een liefdevol eerbetoon aan de muziek en energie van de Rocket Man. Vier op 25 en 26 april 2025 één van de meest iconische en geliefde artiesten ter wereld in Stadsschouwburg Antwerpen en Kursaal Oostende.

Tickets en info: ticketkopen.eu

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -






Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter