New Event STOMP

Koninklijk Circus Brusselzaterdag 22 maart 202520:00

In maart 2025 trakteert STOMP de stad Brussel op een reeks spectaculaire uitvoeringen van hun wereldwijd geroemde show. Deze unieke theatervoorstelling, die over de hele wereld al miljoenen mensen wist te betoveren, is een perfecte mix van percussie, dans, theater en humor.

Van 21 tot en met 23 maart 2025 vormt Het Koninklijk Circus het toneel voor 3 opwindende voorstellingen met een explosie van geluid, ritme en beweging. In een wervelwind van creativiteit en muzikaliteit worden zowel oude fans als nieuwkomers meegesleept in een onvergetelijke ervaring.

Het geheim van het succes van STOMP

De originaliteit van STOMP ligt in zijn eenvoud en toegankelijkheid. Het maakt gebruik van objecten die iedereen in zijn dagelijks leven tegenkomt, maar transformeert deze in krachtige instrumenten die het publiek in vervoering brengen.

De voorstelling is niet alleen een auditieve bom maar ook een traktatie voor het oog. De performers zijn meesters in beweging en choreografie. Hun perfecte synchronisatie zorgt voor een aanschouwelijk spektakel dat net zo indrukwekkend is als de muziek zelf. De benodigde energie en discipline bij een STOMP-optreden, zijn werkelijk opmerkelijk en zorgen ervoor dat elk optreden de grenzen van het mogelijke verlegt.

Dit explosieve geluid, gecombineerd met ingenieuze choreografieën en humor, maakt STOMP tot een van de meest geliefde en buitengewone theatervoorstellingen van de afgelopen decennia. De grenzen tussen muziek, dans en komedie vervagen.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -






Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter