New Event Franz Ferdinand

De Roma Borgerhoutzaterdag 1 maart 202520:00

Op zaterdag 1 maart 2025 staat Franz Ferdinand op het podium van De Roma in Antwerpen en dat mag je absoluut niet missen! De Schotse rockband komt er hun nieuwe album ‘The Human Fear‘ voorstellen aan hun Belgische fans. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 20 september om 11u via livenation.be en deroma.be.

Franz Ferdinand mag zich met reden tot één van de grootse Britse bands ter wereld kronen. Dat bewijzen de meer dan 10 miljoen verkocht albums, bijna 3 miljard streams, vele awards op hun schouw, Grammy nominaties en verkoop van 6 miljoen tickets voor hun liveshows wereldwijd. Hun grote doorbraak kwam er ongetwijfeld na de release van hun single “Take Me Out“ aan het begin van de jaren nul. De single explodeerde wereldwijd en zette de band stevig op de kaart. Nu komt Franz Ferdinand begin volgend jaar met een gloednieuw album aandraven. ‘The Human Fear‘, dat op 10 januari 2025 uitkomt, is een album dat inspeelt op de menselijke angsten en hoe het overwinnen van deze angsten ons leven bepaalt. In het nieuwe album blijft de band dicht bij hun klassieke Franz stijl: direct, upbeat en met een vleugje pop. Kom ‘The Human Fear‘ live ontdekken op zaterdag 1 maart in De Roma!

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 20 september om 11u via livenation.be en deroma.be en kosten €49 - €47 (inclusief servicekosten).

Mensen geregistreerd op de Live Nation Belgium-website kunnen via hun account deelnemen aan een exclusieve en gelimiteerde presale. De Live Nation-voorverkoop start donderdag 19 september om 11u en eindigt op vrijdag 20 september om 11u, of wanneer de tickets in voorverkoop uitverkocht zijn.

Dit concert is een coproductie tussen De Roma en Live Nation.

Tickets: www.livenation.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -






Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter