New Event Dua Lipa

Sportpaleis Merksemvrijdag 13 juni 202520:00

Knijp nog maar eens goed in je arm, want dit nieuws is absoluut geen illusion. Na haar knallende optreden op Rock Werchter deze zomer, waar ze het hart van elke festivalganger voor zich won, komt Dua Lipa volgend jaar terug naar België! Op woensdag 11 en vrijdag 13 juni 2025 komt de wereldwijde popsensatie naar het Sportpaleis in AntwerpenTickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 20 september om 12u via livenation.be.

Het nieuwste album van Dua Lipa is nog maar uit sinds begin mei en toch staan er al meerdere hits van ‘Radical Optimism‘ in ons collectief geheugen gegrift. Met onder andere “Houdini“, “Training Season“ en “Illusion“ was ook dit album weer een schot in de roos! Na haar memorabele optreden op Rock Werchter deze zomer kan niemand het nog ontkennen, Dua Lipa is dé hedendaagse queen of pop! Na haar grote doorbraak met het nummer “Be The One“, al bijna 10 jaar geleden, is Dua Lipa hit per hit naar de absolute top van de popwereld geklommen. Ondertussen heeft ze al drie GRAMMY-beeldjes op haar kast staan, talloze keren aan de top van de hitlijsten gepronkt en concertzalen wereldwijd in vuur en vlam gezet met haar spectaculaire popshows. En dat Dua Lipa een vrouw van vele talenten is, bewees ze ook vorig jaar door haar passage in de geprezen filmkomedie ‘Barbie‘. Ze speelde een klein rolletje in de film, maar maakte vooral de immens populaire soundtrack “Dance The Night“, die onder andere ook in België bovenaan de hitlijsten pronkte. De 29-jarige zangeres lijkt niet te stoppen en belooft volgend jaar alweer een geweldige popperformance te gaan neerzetten voor haar Belgische fans! Dance the night away met Dua Lipa op 11 en 13 juni 2025 in het Sportpaleis in Antwerpen!

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 20 september om 12u via livenation.be en kosten €123,91 - €101,51 - €90,30 - €79,11 - €67,90 (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

Mensen geregistreerd op de Live Nation Belgium-website kunnen via hun account deelnemen aan de Live Nation Presale. De Live Nation-voorverkoop start donderdag 19 september om 12u en eindigt op donderdag 19 september om 22u, of wanneer de tickets in voorverkoop uitverkocht zijn.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -






Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter