New Event Pixies

Lotto Arena Merksemzaterdag 26 april 202520:00

Pixies hebben heel wat te vieren dit jaar! Het is 35 jaar geleden dat ze hun baanbrekende Platinum album ‘Doolittle‘ uitbrachten én al 20 jaar sinds hun gevierde comeback op Coachella. En met een gloednieuw album, ‘The Night the Zombies Came‘, in het vooruitzicht, was het tijd om nog eens de wereld rond te trekken met hun muziek. Pixies vonden ook een plekje in hun agenda om een stop te maken in België, want op zaterdag 26 april 2025 staan ze in de Lotto Arena in AntwerpenTickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 20 september om 10u via livenation.be.

Iedereen kent Pixies ongetwijfeld van hun monsterhits “Where Is My Mind?“ en “Here Comes Your Man“, maar binnenkort mogen we dus nieuwe muziek verwachten. Op 25 oktober brengt de alternatieve-rockgroep uit Boston hun tiende studioalbum uit, getiteld ‘The Night the Zombies Came‘. De songs op dit nieuwe album zijn misschien wel de meest filmische uit hun carrière. Het is gothic meets sci-fi, horror, donkere volksverhalen en western klassiekers. Dit album zal ook het eerste wapenfeit zijn van gloednieuwe bassiste Emma Richardson, die volgens haar bandleden een fantastische creatieve vibe meebrengt. Zelf omschrijft ze het album als “een briljante mix van nostalgie en punk met leuke en energieke elementen, maar ook een donkere en romantische ondertoon“. Het wordt dus uitkijken naar het album ‘The Night the Zombies Came‘, maar ook naar de gelijknamige tour. Ontdek de klassiekers van Pixies en tegelijk een heel nieuwe kant van de iconische band op zaterdag 26 april in de Lotto Arena!

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 20 september om 10u via livenation.be en kosten €52.23 - €49.98 - €47.75 (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

Mensen geregistreerd op de Live Nation Belgium-website kunnen via hun account deelnemen aan een exclusieve en gelimiteerde presale. De Live Nation-voorverkoop start donderdag 19 september om 10u en eindigt op vrijdag 20 september om 10u, of wanneer de tickets in voorverkoop uitverkocht zijn.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -






Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter