New Event Cleymans zingt Spring

Ancienne Belgique Brusselwoensdag 14 mei 202520:00

Spring, spring, spring de Ancienne Belgique in samen met Jelle Cleymans! De zanger wordt volgend jaar 40 en viert dat graag door het repertoire van Spring nog eens boven te halen. Kom mee springen en zingen met Jelle Cleymans op woensdag 14 mei 2025 in de Ancienne Belgique in BrusselTickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 20 september om 10u via livenation.be.

Jelle Cleymans wordt 40 en wil, naar eigen zeggen, alles uit de kast halen om een midlife crisis te voorkomen. Zijn idee? Zijn meest dierbare muzikale vrienden opbellen en hen vragen of ze zin hebben om samen het repertoire van Spring nog eens boven te halen. Er werd eerst hardop gelachen aan de andere kant van de lijn, maar daarna antwoordden ze allemaal collectief “Ja“! Voor Cleymans is de muziek van Spring waar het allemaal mee begon. Als magere knaap van 17, verstopt in een salopette en bijhorend Hawaï hemd, veroverde hij de harten van vele Vlaamse tieners. Al die jaren geleden was het totaal nog niet duidelijk hoe bepalend deze periode wel niet zou worden voor hem, maar ook voor een hele generatie jonge mensen. Spring zal altijd onlosmakelijk verbonden blijven met hem en is nu eenmaal een groot deel van wie hij is. Dat beseft Jelle vandaag de dag maar al te goed, zeker na de twee immens populaire reünieconcerten. Die waanzinnige nostalgische kracht valt, volgens Cleymans, met niets te vergelijken!

De goesting om die nostalgische kracht nog eens boven te halen was té groot bij Jelle Cleymans. Maar omdat tram 4 op hem wacht, pakt hij het deze keer graag net iets anders aan. Samen met zijn muzikale vrienden Mario Goossens, Axl Peleman, Florejan Verschueren, Vincent Van Santfoort en Damian Corlazzoli - al 23 jaar zijn partner in crime- trekt Jelle Cleymans op 14 mei naar de Ancienne Belgique in Brussel. En daarna? Dan zien we weer wel hoever we… springen.

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 20 september om 10u via livenation.be en kosten €30 (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

Tickets: www.livenation.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -






Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter