New Event Simply Red

Sportpaleis Merksemwoensdag 12 november 202520:00

If you don‘t know them by now, heb je waarschijnlijk een groot gat in je kennis van popcultuur. Simply Red viert namelijk volgend jaar al zijn 40ste verjaardag. Om dat te vieren komt de iconische soul- en popband, met leadzanger Mick Hucknall, met hun 40th Anniversary Tour naar België! Op woensdag 12 november 2025 spelen ze de sterren van de hemel in het Sportpaleis in AntwerpenTickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 11 oktober om 10u via livenation.be.

Er zijn weinig bands die al zo lang van succes kunnen genieten als Simply Red. Met meer dan 60 miljoen verkochte albums wereldwijd, vijf nummer 1-albums in de UK, 1,8 miljard streams en meer dan 1 miljoen YouTube-abonnees blijft Simply Red een van de meest succesvolle en geliefde bands uit het Verenigd Koninkrijk. Hun succesalbum ‘Stars‘ uit 1991 was twee jaar lang het bestverkopende album in zowel Europa als de UK. Bovendien hebben alle dertien studioalbums van Simply Red één voor één een plekje in de UK top 10 weten te bemachtigen.

Na de oprichting van de band door leadzanger Mick Hucknall in het working-class Manchester van 1985, kon de band genieten van een eerste succes met single “Money‘s Too Tight To Mention“ en het Brit Award-genomineerde album ‘Picture Book‘. De band werd wereldwijd beroemd en volgde met vele grote hits als “If You Don‘t Know Me By Now“, “Stars“ en “Sunrise“. Vandaag de dag verkoopt Simply Red nog steeds over heel de wereld concertzalen uit. Hun liveshows staan bekend voor hun uitmuntende kwaliteit met Mick Hucknall als een van de grootste zangers van de hedendaagse muziek. Kom mee de 40ste verjaardag van Simply Red vieren met al hun grootste hits in het Sportpaleis op 12 november 2025!

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 11 oktober om 10u via livenation.be en kosten €135.10 - €123.91 - €118.30 - €107.10 - €101.51 - €90.30 - €79.11 - €73.50 - €56.71. Er zijn ook enkele packages beschikbaar aan €450,40 (Simply Red Front Row Package) en €326,70 (Simply Red VIP Tour Package). Alle ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Mastercard kaarthouders in België hebben prioritaire toegang tot presale tickets vanaf woensdag 9 oktober om 9u tot donderdag 10 oktober om 22u. Meer info via www.priceless.com/music.

Mensen geregistreerd op de Live Nation Belgium-website kunnen via hun account deelnemen aan een exclusieve en gelimiteerde presale. De Live Nation-voorverkoop start woensdag 9 oktober om 10u en eindigt op donderdag 10 oktober om 22u, of wanneer de tickets in voorverkoop uitverkocht zijn.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -






Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter