New Event De Jeugd Van Tegenwoordig

Lotto Arena Merksemdonderdag 14 november 202420:00

De Jeugd Van Tegenwoordig is volwassen geworden! In 2025 bestaat de Nederlandse band twintig jaar en dat vieren Willie Wartaal, Vjèze Fur, Faberyayo en Bas Bron samen met hun fans. Op vrijdag 14 november 2025 komen ze naar de Lotto Arena in Antwerpen voor een jubileumshow. Tickets zijn beschikbaar vanaf donderdag 24 oktober om 10u via djvt.nllivenation.be en busker.be.

De carrière van De Jeugd Van Tegenwoordig begon in 2005. Dat jaar bracht het Nederlandse viertal hun debuutalbum ‘Parels Voor De Zwijnen‘ uit, met daarop de legendarische nummer 1-hit “Watsekeburt?!“. Sindsdien wist de band zich te bewijzen als een van de meest vernieuwende en invloerdrijke acts in de Nederlandstalige muziek. Ze scoorden hits als “Sterrenstof“, “Manon“, “Get Spanish“ en “Hollereer“ en behaalden meerdere awards. Intussen staan er acht albums op de teller, waarvan het meest recente, ‘Moderne Manieren‘, uitkwam in 2023. De Jeugd, bestaande uit Willie Wartaal, Vjèze Fur, Faberyayo en Bas Bron, staat bekend om zijn energieke liveshows. Dat bewezen ze meerdere keren op Rock Werchter en vorig jaar nog tijdens uitverkochte shows in De Roma en Ancienne Belgique. Voor hun twintigste verjaardag mag het minder bescheiden: De Jeugd verwacht je op hun feestje in de Lotto Arena!

De heren zeggen zelf:“Nederland moet dankbaarheid tonen en deze helden aanbidden, want ze redden de natie keer op keer.” , aldus Willie Wartaal. Faberyayo: “20 jaar sterk 4 mans jongensdroom vs the world.”. Vjèze Fur zegt het volgende over het jubileum. “Ik hoef ze nooit meer te spreken.”. Bas Bron sluit zich stilzwijgend en diep overtuigd bij deze statements aan.

Tickets voor het concert in de Lotto Arena zijn beschikbaar vanaf donderdag 24 oktober om 10u via djvt.nllivenation.be en busker.be en kosten €43,27 (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).

Mensen geregistreerd op de Live Nation Belgium-website kunnen via hun account deelnemen aan een gelimiteerde presale. De Live Nation-voorverkoop start dinsdag 22 oktober om 10u en eindigt op donderdag 24 oktober om 10u, of wanneer de tickets in voorverkoop uitverkocht zijn.

Dit concert is een coproductie tussen Live Nation, Busker en All Things Live Belgium.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -






Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter