New Event Lionel Richie

Sportpaleis Merksemwoensdag 18 juni 202520:00

Levende legende Lionel Richie komt eindelijk opnieuw naar België, all night long! Op woensdag 18 juni 2025 brengt hij zijn ‘Say Hello To The Hits’ tour naar het Sportpaleis in Antwerpen. Het is al sinds zijn passage op TW Classic 2016 geleden dat hij nog in ons land was. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 25 oktober om 10u via livenation.be.

Superster Lionel Richie heeft geen introductie meer nodig. Met meer dan 125 miljoen verkochte albums wereldwijd, een Oscar, Golden Globe, vier Grammy Awards, een plaats in de Rock & Roll Hall of Fame en tal van andere onderscheidingen, werd zijn muzikaal talent meer dan eens beloond. “Hello”, “All Night Long”, “Say You Say Me” en de ballad “Endless Love” zijn maar enkele van zijn vele nummers die uitgroeiden tot wereldwijde hits. ‘Say Hello To The Hits’ wordt een magisch eerbetoon aan de muzikale carrière van een van de grootste songwriters en entertainers in de muziek.

Tickets voor het concert in het Sportpaleis zijn beschikbaar vanaf vrijdag 25 oktober om 10u via livenation.be en kosten €118,30 - €107,10 - €95,90 - €84,70 - €79,11 - €73,50 - €62,30. Er zijn ook packages beschikbaar. Alle ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Mastercard kaarthouders genieten van prioritaire toegang tot presale tickets vanaf woensdag 23 oktober om 10u tot vrijdag 25 oktober om 9u, of wanneer de tickets in voorverkoop uitverkocht zijn. Meer info via priceless.com/music.

Mensen geregistreerd op de Live Nation Belgium-website kunnen via hun account deelnemen aan een gelimiteerde presale. De Live Nation-voorverkoop start donderdag 24 oktober om 10u en eindigt op vrijdag 25 oktober om 9u, of wanneer de tickets in voorverkoop uitverkocht zijn.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -






Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter