New Event Sugababes

Lotto Arena Merksemdinsdag 22 april 202520:00

Popliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want de iconische Sugababes komen op 22 april 2025 naar de Lotto Arena in Antwerpen. Meer dan 20 jaar na hun eerste hits staat het trio klaar om opnieuw de concertzalen te veroveren. Hun optreden in een bomvolle Dance Hall op Pukkelpop vorige zomer bewees dat Sugababes nog steeds weten hoe ze een topshow moeten neerzetten!

Sugababes, oorspronkelijk opgericht in 1998, groeiden uit tot één van de meest succesvolle meidengroepen van het Verenigd Koninkrijk. De groep brak wereldwijd door met hun unieke mix van pop en R&B, en regeerde de charts in de noughties met talloze hits zoals “Overload“, “About You Now“, “Push The Button“ en “Round Round“. Door de jaren heen heeft de groep verschillende veranderingen ondergaan, maar de originele leden – Mutya Buena, Keisha Buchanan en Siobhán Donaghy – hebben in 2022 hun terugkeer gemaakt. In de zomer van 2022 speelden ze in Ancienne Belgique en in 2024 stond de Dance Hall op Pukkelpop overvol! Met miljoenen verkochte albums, platina platen en prijzen op hun naam, blijven de Sugababes een vaste waarde in de internationale popwereld.

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 25 oktober om 11u via livenation.be en kosten €62,30 - €51,10 - €39,90 (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage). Er zijn ook enkele packages beschikbaar aan €185,50 (Soundcheck + Q&A Package), €129,50 (Hot Ticket Package) en €107,10 (Early Entry Package). Alle ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Mastercard kaarthouders in België hebben prioritaire toegang tot presale tickets vanaf woensdag 23 oktober om 11u tot vrijdag 25 oktober om 10u, of wanneer de tickets in voorverkoop uitverkocht zijn. Meer info via www.priceless.com/music.

Mensen geregistreerd op de Live Nation Belgium-website kunnen via hun account deelnemen aan een exclusieve en gelimiteerde presale. De Live Nation-voorverkoop start donderdag 24 oktober om 11u en eindigt op vrijdag 25 oktober om 10u, of wanneer de tickets in voorverkoop uitverkocht zijn.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -






Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter