New Event Tyler, The Creator

Sportpaleis Merksemvrijdag 25 april 202520:00

Tyler, The Creator komt naar het Sportpaleis met zijn nieuwe album ‘CHROMAKOPIA’. Verwacht een uniek muzikaal en visueel spektakel van een artiest die voortdurend grenzen verlegt.

De populaire Amerikaanse rapper en producer Tyler, The Creator kondigt zijn gloednieuwe plaat ‘CHROMAKOPIA’ aan. Zijn achtste studioalbum is een van de meest verwachte releases van het jaar. Hij koppelt er een wereldtournee aan en treedt op vrijdag 25 april op in het Sportpaleis in Antwerpen.

Tyler, The Creator is een van de meest vernieuwende en invloedrijke artiesten van zijn generatie. Hij staat bekend om zijn speelse, kleurrijke productiestijl en scherpe, introspectieve rap. Voor platen als ‘Cherry Bomb’, ‘Flower Boy’ en ‘Igor’ vond hij zijn geluid en zijn alter ego’s telkens opnieuw uit. In 2023 bracht hij zijn meest recente studioalbum ‘Call Me If You Get Lost: The Estate Sale’ uit, een uitbreiding op het eerder verschenen ‘Call Me If You Get Lost’, waarmee hij in 2022 de GRAMMY Award voor ‘Best Rap Album‘ won.

Nadat hij recent twee nieuwe nummers op de wereld afvuurde, eerst ‘St. Chroma’ en nu ‘Noid’, bevestigt Tyler dat ze de voorbode zijn van een gloednieuw album met een bijhorende tournee. Tyler, die ‘CHROMAKOPIA‘ volledig zelf schreef en produceerde, stelt zijn nieuwe plaat op 25 april voor in het Sportpaleis in Antwerpen.

Zijn nieuwste nummers bieden fans al een glimp van wat ze mogen verwachten. In ‘Noid’ combineert Tyler psychrock-gitaren met zijn typische snedige rap en een sample van ‘Nizakupanga Ngzo’, een nummer van de legendarische Zambiaanse rockband Ngozi Family uit de jaren 70. Zijn kenmerkende productiestijl blijft overeind, maar klinkt ingetogener, met een somberder geluidregister. Het resultaat is gelaagd, intens, spannend en fris.

In april bewees Tyler, The Creator met een felbejubelde show op Coachella nog maar eens dat hij een live-artiest van formaat is. Voor ‘Tyler, The Creator – CHROMAKOPIA: THE WORLD TOUR‘ kondigt hij al special guests aan zoals Lil Yachty en Paris Texas. Zijn concert in het Sportpaleis belooft een muzikaal en visueel spektakel te worden, vol creatieve verrassingen van een artiest die zich niet in een hokje laat stoppen.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -






Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter