New Event Alice In Wonderland

Stadsschouwburg Antwerpenzaterdag 13 december 202515:00

Beleef een magisch avontuur met Alice in Wonderland! Met prachtige kostuums, energieke choreografieën en originele muziek is dit een onvergetelijke familiemusical voor jong en oud. Mis het niet!

Deep Bridge tekent al enkele jaren voor een eigen familiemusical tijdens de eindejaarsperiode. De grote familiemusicals van Deep Bridge hebben een bijzondere plaats veroverd in de harten van theaterbezoekers. Het productiehuis zet die traditie verder in 2025 en maakt een volledig eigen versie van het tijdloze verhaal van ‘Alice in Wonderland’.

In deze betoverende musical nemen ze je mee op een fantastisch avontuur. Dompel jezelf onder in een voorstelling waarin Wonderland tot leven komt, en waarbij de magie van theater wordt gecombineerd met de charme van klassieke verhalen. Met energieke choreografieën, oogverblindende kostuums en originele muziek maken ze opnieuw een gloednieuwe Vlaamse familiemusical.

Het Verhaal

‘Alice in Wonderland’ vertelt het fascinerende verhaal van een jong meisje, Alice, die in een vreemde en kleurrijke wereld terechtkomt nadat ze een witte konijn volgt. In deze wonderlijke wereld ontmoet ze bizarre wezens zoals de pratende Cheshire Cat, de waanzinnige Mad Hatter en de hartenkoningin, die bekend staat om haar tirannieke gedrag.

Alice beleeft spannende avonturen, zoals een bijzondere tea party en een chaotische rechtszaak. Terwijl ze door deze surrealistische omgeving reist, komt ze voortdurend in situaties die haar dwingen na te denken over identiteit, logica en de volwassen worden. Het verhaal is een unieke mix van fantasie en humor.

Maak je klaar om betoverd te worden door de magie van ‘Alice in Wonderland’ waar verbeelding geen grenzen kent en het buitengewone de norm wordt.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -






Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter