<<  >>

New Event Het bezoek

Blikfabriek Hobokendonderdag 9 augustus 201820:00

Info:

Vijfenveertig jaar geleden vertrok Claire Zachanassian als arm meisje uit de stad Güllen. Nu keert ze er als de rijkste vrouw ter wereld terug voor een kort bezoek. De arme inwoners hopen dat ze met haar fortuin het failliete stadje zal redden.
 
Claire wordt feestelijk ontvangen en treedt de stad in. Na een toespraak van de burgemeester belooft zij het stadje 1 miljard. Maar eerst moet het onrecht dat haar hier ooit is aangedaan hersteld worden. In ruil voor het geld eist ze de dood van haar jeugdliefde, de kruidenier, Alfred Schil. De bevolking wijst het voorstel verontwaardigd af. Maar hoe lang kan een mens in nood weerstaan aan de verleiding van geld en aan de druk van de massa?
 
Je volgt de voorstelling vanaf een tribune in een grote loods op de oude industriële Crownsite. De vaste kern van de Roovers breidt voor de gelegenheid uit naar een elf-koppig ensemble. 
 
We voorzien op specifieke data audiodescriptie voor blinden/ slechtzienden en een schrijftolk voor doven/slechthorenden. Contacteer samuel@zva.be voor meer informatie.


Tickets: www.zva.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

<<  >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter