PDF-versie voor persoonlijk gebruik

Recensie LMFAO | Suikerrock 2012

zaterdag 28 juli 2012Grote Markt Tienen

LMFAO

Na een uitverkochte AB en Vorst Nationaal in het voorjaar stond Suikerrock zaterdag zoals verwacht afgeladen vol met LMFAO-fans. Het Amerikaans duo bestaat uit rappers en dj’s Redfoo, te herkennen aan zijn massief afrokapsel, en SkyBlu. Net zoals eerder dit jaar kon SkyBlu er niet bij zijn wegens een zware hernia zodat Redfoo (Stefan Kendal Gordy) er alleen voor stond. Hoewel, op het podium werd hij als vanouds geflankeerd door zijn PartyRock-crew, zebra’s en palmbomen zodat de shuffle-aar zich allerminst eenzaam voelde op de Main Stage.

Het publiek werd helemaal gek bij de intro van ‘Rock The Beat II’ zodat deze show al snel op zijn minst de prijs kreeg van luidste set op Suikerrock. Wanneer LMFAO met een smile opkomt gaat het spreekwoordelijke dak er dan ook helemaal af en verandert de Grote Markt in een grote deinende massa die meer dan een uur niet meer zou stilstaan. Ook visueel viel er elk moment wel iets te beleven met de gekste attributen en choreografieën tijdens songs als ‘I’m in Miami Bitch’ en ‘Put That A$$ To Work’. Op de koop toe werd het oververhitte publiek nog eens verschillende keren besproeid met (echte) champagne en confettikanonnen zodat Tienen al snel helemaal versierd was.

De grande finale krijgen we met monsterhits ‘Party Rock Anthem’ en ‘Sexy And I Know It’ waar de ganse crew volledig uit de kleren gaat en ook het publiek zijn beste beentje voorzet.  Na een laatste maal shufflen sluit LMFAO het feestje af om het op zondag ongetwijfeld nog stevig verder te zetten met een DJ Set op Tomorrowland. Verdere data in België zijn in elk geval nog niet bekend. 

<Catherine Gysels>


Do you like our reviews and pictures?
Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.
You make an independent website like ours possible. Thanks!







Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter