Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<  >>

New Event Hakuna Matata

Schouwburg Noordzondag 22 september 202414:00

Info:

Betreed de betoverende musicalwereld met niemand minder dan componist en dirigent Dirk Brossé,het orkest Prima La Musica en solisten Nando Tilkin, Laura Seys en Sepp Hendrix. Bereid je voor op een onvergetelijke reis doorheen de tijd, met een uitgelezen selectie van bekende instrumentale en vocale musicalhits. Van meeslepende melodieën uit tijdloze klassiekers tot de opzwepende ritmes van moderne musicals: dit programma belooft een muzikaal feest voor groot en klein te worden.

Laat je tijdens deze seizoensopener meevoeren door de krachtige stemmen van straffe solisten en meeslepende arrangementen, terwijl je ondergedompeld wordt in de magie van het musicaltheater. Kom en geniet van een middag vol prachtige muziek uit The Sound of Music, Kiss me Kate, West Side Story, Jesus Christ Superstar, L’homme de la Mancha, Lion King, Beauty and the Beast, Marie Poppins.

In 2022 bracht het orkest een concert tour doorheen Vlaanderen en Brussel van het project ONZE NATUUR, waarvoor Dirk Brossé de muziek componeerde.


Tickets: schouwburgnoord.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

<<  >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter