Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
>>

Recensie The best of Raymond van het Groenewoud ★★★★

desc

dinsdag 12 oktober 2021 VTMBert Hertogs

Opmerkelijk. Deelnemen aan Liefde voor muziek, dat in zijn titel nochtans verwijst naar een van zijn hits, ziet Raymond van het Groenewoud niet zitten. Maar voor The best of, dat eigenlijk een doorslagje is van dat tv-programma, kwam de man met Hollandse roots en die Nederlandstalige rock mee op de kaart zette, wel graag naar de Ancienne Belgique. Minstens even opvallend is dat Liefde voor muziek zelfs niet in The best of te horen was. Kennelijk zit het niet in de top vijf van de nummers die Vlaanderen spontaan associeert met van het Groenewoud. Bizar.

Recensie: The best of Raymond van het Groenewoud ★★★★

Recensie The best of Dimitri Vegas and Like Mike ★★

desc

dinsdag 5 oktober 2021 VTMBert Hertogs

The Best of Dimitri Vegas and Like Mike moet de zwakste aflevering van The Best of vanuit de AB zijn geweest. Eerst en vooral was het duo niet volledig. Like Mike bleek tijdens de opnames vast te zitten in Griekenland (ze dateren dan ook van tijdens de lockdown eerder dit voorjaar n.v.d.r.). Daarnaast bleek Frenna, een rapper waar we nog niet eerder van gehoord hadden, halfweg het programma de show te moeten verlaten voor een optreden. En last but not least bleek Dimi gewoon een man van weinig woorden. Of hij zo van nature is, dan wel overgemediatraind is zodat er geen bal uitkomt, maakt niet uit. Het maakte dat het met een vergrootglas zoeken was naar enige vorm van inhoud in dit programma.

Recensie: The best of Dimitri Vegas and Like Mike ★★

Recensie The Best of Axelle Red ★★★1/2

desc

dinsdag 28 september 2021 VTMBert Hertogs

Fabienne (Demal) heet ze in het echt. Maar die naam vindt de Hasseltse afschuwelijk. Vandaar dat ze als artiestennaam gekozen heeft voor Axelle Red. Nochtans startte ze haar zangcarrière wel onder een naam die dicht aanleunde bij haar échte: Fabby. In 1983 bracht ze namelijk onder die naam haar eerste single Little girls uit. Jawel, in het Engels. Haar haarkleur was toen haar normale: peper en zout. Later zou ze die inruilen voor rood en kiezen om in het Frans te zingen.

Recensie: The Best of Axelle Red ★★★1/2

Recensie The best of De Mens ★★★1/2

desc

maandag 20 september 2021 VTMBert Hertogs

Opvallend, in The Best of De Mens op vtm staat gewoon een solonummer van Frank Vander linden in de top 5. Ik dacht aan een vrouw haalde namelijk de vierde stek. Terecht is dat, want als we eerlijk zijn vinden we Franks solocarrière minstens even interessant om niet te zeggen interessanter dan wat ie sinds 1992 met de Mens doet. Het intimistische laat ie over aan zijn soloproject terwijl de Mens een feestgroep is, zo legt hij het onderscheid in het tv programma uit.

Recensie: The best of De Mens ★★★1/2

Recensie The Best of Urbanus ★★★1/2

desc

dinsdag 14 september 2021 VTMBert Hertogs

The best of Urbanus was de beste aflevering van The best of tot nog toe. Dat kwam door de goeie mix aan artiesten (van comedians Michael Van Peel en William Boeva over hiphopster Slongs, singer-songwriters Stan Van Samang en The Starlings tot de heavy metal van Franky De Smet-Van Damme). Een heerlijke vibe hangt er zowel backstage als in de grote zaal van de AB. Het zijn vooral de singer-songwriters die duidelijk wat moeten wennen aan het zelfrelativerende sfeertje. Maar naar het einde van het programma is ook Tom Dice ‘Is mijn make up wat goed?’ he-le-maal mee wanneer Urbanus op komst is om hen te bedanken. Héérlijk.

Recensie: The Best of Urbanus ★★★1/2

>>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter