Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
>>

Recensie Liefde voor muziek (S8) ★★1/2

desc

maandag 4 april 2022 VTMBert Hertogs

In het achtste seizoen van Liefde voor muziek coveren Ozark Henry, CAMILLE, Koen Buyse van Zornik, Davina Michelle, Margriet Hermans, Pat Krimson & Loredana van 2 Fabiola en Suzan & Freek elkaars songs in Frankrijk. De eerste aflevering stond in het teken van het Nederlandse duo Suzan & Freek. Daarin ontdekken we dat de twee elkaar kennen sinds hun pubertijd toen ze op de middelbare school zaten en elkaar in het muzieklokaal zagen. Om zijn aandacht te vangen verscheen ze elke minuut online op MSN Messenger. Freek stelt dat ie nooit gespannen is, terwijl Suzan dat wel is.

Recensie: Liefde voor muziek (S8) ★★1/2

Recensie Twee zomers ★★★★

desc

dinsdag 8 februari 2022 VRT NUBert Hertogs

De Vlaamse Festen. Niet meer of niets minder. Daarvoor zijn Tom Lenaerts en Paul Baeten gegaan met de zesdelige psychologische thrillerreeks Twee zomers. Een groep vrienden die elkaar al kent van toen ze klein waren bij de scouts, besluiten om 30 jaar nadat ze samen in een huis verbleven tijdens de zomer net voor ze aan hun professionele carrière zouden gaan beginnen, elkaar terug te zien op een eiland aan de Franse Azorenkust. Romée (An Miller) is namelijk jarig en samen met haar man Peter (Tom Vermeir) is ze veruit de rijkste van het gezelschap. De vrouw is techmiljonair en CEO van een bedrijf dat ze op punt staat te verkopen. Peter heeft al zijn eigen ambities opzijgezet zodat zijn vrouw carrière kon maken. Hij stelde zich tevreden met de rol van huisman.

Recensie: Twee zomers ★★★★

Recensie Pam & Tommy ★★★

desc

maandag 7 februari 2022 Disney+Bert Hertogs

Media die beweren dat er wel erg veel seks te zien is in Pam & Tommy hebben duidelijk alleen maar de eerste twee afleveringen gezien van de achtdelige minireeks rond de allereerste sekstape van een celebrity koppel dat viraal ging.

Recensie: Pam & Tommy ★★★

Recensie Billie vs. Benjamin ★★★★

desc

maandag 24 januari 2022 StreamzBert Hertogs

Opposites attract luidt het gezegde, en op het eerste gezicht zou je kunnen denken dat dit het uitgangspunt is van Billie vs. Benjamin, de jongste zesdelige reeks van Dries Vos en Tim van Aelst die nu te zien is op Streamz. Alleen draait Billie vs. Benjamin niet zo zeer om een koppel dat er totaal tegengestelde maatschappelijke visies op nahoudt. Hij is rechts, zij is links. De twee staan gewoon symbool, en de relatie die ze aangaan, geldt als een metafoor, voor de stigmatiserende, radicaliserende, en polariserende samenleving waarin we leven. Daar kan niets levensvatbaars uit voortkomen, wat ironisch genoeg min of meer het oorspronkelijke idee ondersteunt van Billie waarom ze geen kinderen wil of schrik heeft om moeder te worden. Om er toch maar een open einde met potentieel positieve draai aan te geven, eindigt Ruben Block die de ganse tijd de verteller is, en waarvan je al snel vermoedt dat hij de oude versie van Benjamin is, met de woorden van John Lennon: ‘Everything will be ok in the end. If it’s not OK, it’s not the end.’

Recensie: Billie vs. Benjamin ★★★★

Recensie Normal people ★★★★1/2

desc

dinsdag 4 januari 2022 VRT NUBert Hertogs

Een intense psychologische romantische drama miniserie. Dat is Normal people van Lenny Abrahamson and Hettie Macdonald naar de bestseller van Sally Rooney uit 2018. Het emotionele verhaal sleurt je helemaal terug naar je middelbare schooltijd en doet je ook stilstaan bij het paternalistische dat nog steeds in onze maatschappij aanwezig is, te beginnen bij galabals waar jongens meisjes vragen, een bos bloemen geven en een cadeautje. En ze vooral dienen om mee te kunnen pronken.

Recensie: Normal people ★★★★1/2

>>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter