Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
>>

Recensie John Wick 4 ★★★

desc

woensdag 29 maart 2023 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Steriel. Dat is de jongste film uit de John Wick-franchise: John Wick 4. Wellicht heeft het er voor een stuk mee te maken dat wij de voorgangers niet zagen en de personages volgens ons dan ook naast weinig tekst ook weinig body hebben meegekregen, waardoor de prent vaak aanvoelt als een vrijblijvende videogame waar er op los gevochten wordt. Iedereen jaagt op John Wick die pas vrede en vrijheid zal genieten zo stelt de neo-noir actiethriller in het begin, wanneer ie dood is. We zijn de tel kwijtgeraakt hoeveel personages hij richting de ultieme finale, een duel op leven en dood, moet zien uit te schakelen en niet alleen dat: hij moet ook nog zien op tijd te komen aan de Sacré-Coeur in de hoofdstad van Frankrijk, bij zonsopgang. Zo niet wordt hij sowieso geëxecuteerd…

Recensie: John Wick 4 ★★★

Recensie Aller/Retour ★★1/2

desc

maandag 27 maart 2023 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

De verkeerde vrachtwagen. De verkeerde richting. En een lesbische truckchauffeur. Dat overkomt Iby in Aller/Retour wanneer ie in Brugge, op de hielen gezeten door de politie in de vrachtwagen van Erika kruipt. Zij steekt niet het Kanaal over, maar is onderweg naar Spanje, Zaragoza welbepaald. Dat ze een relatie heeft met Kiki, een vrouw, da’s iets waar hij moet aan wennen omdat hij dat soort liefde niet kent. Samen zullen ze elkaar meerdere malen redden.

Recensie: Aller/Retour ★★1/2

Recensie Scream VI ★★★

desc

zondag 19 maart 2023 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Heerlijk, die metahumor in de zesde Scream-film die zijn beste openingsweekend in de VS kende van alle Screamfilms en wereldwijd al meer dan 88 miljoen dollar heeft opgehaald aan de kassa terwijl de prent zo’n 35 miljoen zou gekost hebben. ‘“Who gives a fuck about movies?”, “I missed the monologue again?” en “Fuck this franchise!” zijn maar enkele van de pareltjes die we erin te horen krijgen. Fans van Jenna Ortega, dé rijzende ster sinds ze de hoofdrol speelde in de hitserie Wednesday op Netflix, kunnen haar nu ook opnieuw op het grote scherm bewonderen in deze uiterst vermakelijke Scream VI.

Recensie: Scream VI ★★★

Recensie Shazam! ★★★

desc

donderdag 16 maart 2023 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Een held én een god tegelijkertijd. Dat is Shazam (Zachary Levi) zo wordt nog maar eens duidelijk in de jongste superheldenfilm Shazam! Fury of the Gods die David F. Sandberg regisseerde. Maar ook goden en helden kunnen wel eens een blauwtje lopen, zo blijkt in deze prent. Shazam datet Wonder Woman (de immer verrukkelijke Gal Gadot), die duidelijk zijn crush is. Maar de vrouw lijkt op haar onafhankelijkheid te staan en hem op zijn prioriteiten/verantwoordelijkheden te wijzen: ‘Hou je bij het redden van de wereld.’ Hilarisch.

Recensie: Shazam! ★★★

Recensie Empire of light ★★★★

desc

maandag 13 maart 2023 Kinepolis AntwerpenBert Hertogs

Mocht er een award bestaan voor beste locatie hunter, we zouden die zo geven aan die van Empire of light, de negende film als regisseur voor Sam Mendes, die voor het eerst ook zijn eigen prent schreef. Als een ode aan diversiteit leest zijn dramedy, maar de film gaat even goed ook over mentale gezondheid, machtsmisbruik van de baas, en de liefde voor de cinema.

Recensie: Empire of light ★★★★

>>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter