Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<  >>

New Event Tourist LeMC

Schouwburg Noordzaterdag 7 december 202420:15

Info:

Sinds ’21 dwaalt Johannes Faes, nom de plume Tourist LeMC, rond in Niemandsland… 
En toch vindt hij komende herfst de weg terug naar zijn natuurlijke habitat, de vele concert- en theaterzalen te lande. Met nieuw werk – waarin Faes opnieuw kleinkunst, folk en woordkunst omarmt – vertelt, fileert, ontboezemt en ontrafelt hij de kronkels in het hoofd. Daarnaast duikt hij voluit in zijn rijkgevulde repertoire, voorzien van nieuwe muzikale contouren. 

Intiem, onbevangen, authentiek en franjeloos speurt Johannes in zijn songs naar de essentie, snijdt hij thema’s aan die de ziel beroeren en neemt hij je mee op een persoonlijke zwerftocht…  Als een Tourist in eigen hoofd. Een unieke ervaring die Johannes maar al te graag met jou deelt.

Tourist LeMC (vaak kortweg Tourist genoemd) is een Belgische hiphop- en kleinkunstartiest. Zijn rap- en zangtaal is gebaseerd op het Antwerps, doorspekt met klanken en indrukken van internationale oorsprong. Zijn grootste muzikale invloed is de Franse hiphopscene van eind jaren 90. Zijn muziek wordt gekenmerkt door invloeden uit de reggae, maar vooral ook uit de kleinkunst en folk. 

De voorbije jaren scoorde Tourist grote hits met nummers als ‘Koning Liefde’ en ‘Horizon’. Uitverkochte Lotto Arena’s en Sportpaleizen vormden een mooie bekroning, maar nu kiest hij voor de intieme setting van Schouwburg Noord. 


Tickets: schouwburgnoord.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

<<  >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter