Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<  >>

New Event Bobbejaan 100

Schouwburg Noordvrijdag 21 maart 202520:15

Info:

Bobbejaan Schoepen (1925-2010) was wellicht onze allereerste ‘vedette’ (in de breedste zin van het woord). We kennen allemaal zijn naam, en dikwijls onbewust zijn oeuvre. Niet enkel ‘De lichtjes van de Schelde’, ‘Eerbied voor jouw grijze haren’ en ‘Café zonder bier’ en zijn andere hits, maar tientallen andere songs die gebrand staan in ons collectieve geheugen. Met zijn ongebreidelde fantasie en onweerstaanbare humor bracht hij wat zonneschijn en een stukje Amerikaanse droom in de wat duistere jaren na de oorlog en de euforische jaren ‘50 en ‘60.

Bij de honderdste verjaardag van zijn geboortedatum past dan ook een groot eerbetoon. De nieuwe ‘Muzikale Monumentenzorg’ wordt ingevuld door jonge talenten Otto-Jan Ham en Nele Paelinck in combinatie met ervaringsdeskundigen Barbara Dex en Jan De Smet, begeleid door het wonderbaarlijk wendbaar orkest De Goede Moordenaars: Stoy Stoffelen, Dominique Vantomme, Guido Op de Beeck en Firmin Michiels.

En nee, dit wordt absoluut geen nostalgisch concert, maar een grandioze ode aan het vakmanschap van één van onze grootste artiesten.


Tickets: schouwburgnoord.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

<<  >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter