Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
<<  >>

New Event Admiral Freebee

Schouwburg Noordzaterdag 29 maart 202520:15

Info:

Mocht je er nog aan twijfelen: Admiral Freebee is helemaal terug van nooit weggeweest. Tom Van Laere en zijn band breien een intiemer vervolg aan de tour waarin hun onverwoestbare debuutalbum centraal staat.

Bij zijn release in 2003 was het album ‘Admiral Freebee’ niet minder dan een bom in het Vlaamse rocklandschap. ‘Rags ’n Run’, ‘Ever Present’, ‘Einstein Brain’ en ‘Mediterranean Sea’ scoorden stuk voor stuk als single. Als ook albumtracks als ‘Get Out Of Town’, ‘There’s A Road’ en afsluiter ‘Bad Year For Rock ’n Roll’ zich moeiteloos vastzetten in het collectieve rockgeheugen, weet je dat 2003 een damn good year for rock-’n-roll was. 

Na het ‘Rewind’-concert en de ‘Back To The Ever Present’-tour zoeken Van Laere en zijn band de intimiteit van de theaterzaal op met de ‘Alibies’-tour. Opgehangen aan het rustigste nummer van het legendarische debuut staan de ballads van Admiral Freebee centraal, aangevuld met aangepaste versies van andere classics uit het rijkgevulde oeuvre van de man die zijn volk écht leerde rocken.


Tickets: schouwburgnoord.be


- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -

<<  >>
Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Podcast
  • Facebook
  • Twitter